Διεθνές συνέδριο της Wargaming στην Κύπρο

Μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες συναντήσεις προγραμματιστών ηλεκτρονικών παιγνιδιών φέρνει στην Κύπρο η Wargaming.net. Η εταιρεία, η οποία έχει επιλέξει την Κύπρο ως την παγκόσμια έδρα της, φιλοξενεί τις επόμενες μέρες πέραν των 1300 από τους καλύτερους προγραμματιστές ηλεκτρονικών παιγνιδιών του κόσμου, για να πάρουν μέρος σε συνέδριό της με την επωνυμία DevCon.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Νοεμβρίου στη Λευκωσία, στους χώρους του «Φιλοξενία», οι οποίοι έχουν εδώ και μέρες διαμορφωθεί και εξοπλισθεί με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα για να υποδεχθούν τις παρουσιάσεις, τα εργαστήρια και τις συζητήσεις που θα γίνουν.

Στο επίκεντρο του συνεδρίου, τηλεπικοινωνιακός χορηγός του οποίου είναι η Cablenet, θα βρεθούν οι σχεδιασμοί και οι συζητήσεις για την εξέλιξη των ψηφιακών «ζωντανών» παιγνιδιών, που αποτελούν μια συνεχώς αναπτυσσόμενη βιομηχανία με τεράστιους κύκλους εργασιών.

Σε δηλώσεις του για τη σημασία του συνεδρίου, ο CEO της Wargaming.net Victor Kislyi, αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι «πρόκειται για τη μεγαλύτερη και πιο συναρπαστική εσωτερική συνάντηση της εταιρείας. Η Wargaming ενώνει τα καλύτερα μυαλά της βιομηχανίας. Το DevCon είναι μια τεράστια πλατφόρμα. Η ανταλλαγή γνώσεων, ιδεών και εμπειριών είναι πολύ σημαντικά εργαλεία για την ανάπτυξη της εταιρείας και την επέκταση της συνεργασίας των στελεχών μας στις διάφορες χώρες».   

Η Wargaming.net εργοδοτεί περίπου 3.500 υπαλλήλους, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι προγραμματιστές παιγνιδιών. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο με γραφεία σε 16 χώρες, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ, η Λευκορωσία, η Ιαπωνία, η Αυστραλία, η Γαλλία, η Ρωσσία και η Κορέα.

Δειτε Επισης

AWS European Sovereign: Το νέο αυτόνομο cloud για την ευρωπαϊκή αγορά από την AWC
Επαφές Ν. Δαμιανού στις Βρυξέλλες-Στο επίκεντρο τα χαρτοφυλάκια της έρευνας, καινοτομίας και ψηφιακής πολιτικής
Συγχωνεύονται η κυπριακή Hybrid ConsulTech και η αμερικανική TKI-Χαιρετίζει η Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Λευκωσία
Samsung Vision AI: Επαναπροσδιορίζοντας την οικιακή ψυχαγωγία με τη νέα σειρά τηλεοράσεων και soundbars 2025
ASBIS και Huawei: Μια συνεργασία που βραβεύεται με το Premier Growth Partner Award
Στρατηγική συνεργασία Public με iRepair για επισκευές τεχνολογίας
CBS IT Systems Cyprus: Τριετής σύμβαση-πλαίσιο με CYTA στον τομέα των δικτύων της Cisco
«The Software Edge: IBM Driving Business Forward»-Ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η καινοτομία και οι λύσεις της IBM(vid)
Έκδοση κάρτας φιλάθλου και είσοδος στα γήπεδα με «Ψηφιακό Πολίτη»-Το νέο λογισμικό του ΚΟΑ
Εισαγωγή τεχνητής νοημοσύνης στις διαδικασίες αδειοδότησης συζήτησαν ΕΟΑ-Νικόδημος Δαμιανού