Συνεργασία PwC και Google

Η PwC και η Google Inc. (NASDAQ: GOOG, GOOGL) ανακοίνωσαν την έναρξη της επιχειρηματικής τους συνεργασίας, με στόχο την παροχή νέων και καινοτόμων υπηρεσιών σε εταιρείες ανά το παγκόσμιο.
 
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, "η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας έχει αλλάξει ριζικά τον τρόπο που λειτουργούν οι επιχειρήσεις δημιουργώντας την ανάγκη για μετεξέλιξη, ώστε να διασφαλίσουν τη μελλοντική τους πορεία".

"Η Google παρέχει απαράμιλλη καινοτομία, τεχνολογικές πλατφόρμες και πρόσβαση στο διαδίκτυο κάθε στιγμή, ενώ η PwC προσφέρει εξειδίκευση σε διάφορους κλάδους, ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών υπηρεσιών και τη βαθύτερη κατανόηση των αναγκών των πελατών της, από το στάδιο χάραξης της στρατηγικής μέχρι την εκτέλεσή της", αναφέρει η ανακοίνωση.

Όπως αναφέρεται, η PwC και η Google μαζί θα βοηθήσουν τους πελάτες τους μέσω υφιστάμενων λύσεων αλλά και μέσα από την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών σε τρεις κυρίως τομείς:

(1) Η PwC σε συνδυασμό με την υπηρεσία Google Apps, θα ενθαρρύνουν τις εταιρείες να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, να εξυπηρετούν πιο αποτελεσματικά τους πελάτες τους και να παρέχουν στο ανθρώπινο δυναμικό τους μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία.

(2) Η PwC με την πλατφόρμα υπολογιστικού νέφους της Google, θα βοηθήσουν τις εταιρίες να αξιοποιήσουν στο  μέγιστο δυνατό βαθμό, την τεχνολογία και τις πληροφορίες, ώστε να μπορούν να  αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό, δημιουργώντας νέες υπηρεσίες που τους επιτρέπουν να επανακαθορίσουν και να βελτιστοποιήσουν τις εργασίες τους. Παράλληλα θα μπορούν να ενδυναμώσουν την επικοινωνία με τους πελάτες τους , προσφέροντάς τους μια ενισχυμένη εμπειρία. 

(3) Μέσα από τη λήψη αποφάσεων που βασίζονται στα κατάλληλα εργαλεία και τις  γνώσεις, η PwC και η Google θα είναι σε θέση να καθοδηγούν τις εταιρείες που επιζητούν πρωτοποριακές λύσεις στις εργασίες τους, έτσι ώστε όχι μόνο να είναι σε θέση να ανταγωνιστούν τους νεοεισερχόμενους στην αγορά και να προσαρμόζονται στις ασταθείς δυνάμεις της αγοράς, αλλά και να αναλαμβάνουν οι ίδιες καινοτόμες πρωτοβουλίες. 

«Η συνεργασία μας έχει ως στόχο να καθοδηγήσει τους πελάτες μας μέσα από το ταξίδι προς την υιοθέτηση του υπολογιστικού νέφους και τη μετεξέλιξη των οργανισμών τους, ώστε να συνεχίσουν να αναπτύσσονται και να διατηρήσουν την επιτυχία τους σ’ ένα ραγδαία μεταβαλλόμενο περιβάλλον», δήλωσε ο Tom Archer, Επικεφαλής της Στρατηγικής Συμμαχίας με την Google, της PwC.

Δειτε Επισης

Στην Logicom Solutions ο εκσυγχρονισμός και επέκταση της υποδομής ασύρματου δικτύου του Παν. Κύπρου
Η Cosmos Business Systems υπέγραψε σύμβαση για την προμήθεια και εγκατάσταση Data Center της CΥΤΑ
Επιτυχής η πρώτη άσκηση κυβερνοασφάλειας-Σημαντικό ορόσημο για την ενίσχυση της ετοιμότητας της Κύπρου
Πώς το ΑΙ αναβαθμίζει συνολικά το CRM και οι λύσεις που προσφέρει η Softone
ΓΔΕΕ: Άκυρο το πρόστιμο από Κομισιόν κατά της Google για το AdSense
Ψηφιακή μετάβαση και καινοτομία: Έννοιες συνυφασμένες με την ανταγωνιστικότητα της Κύπρου
SignalGeneriX: Η πρώτη κυπριακή εταιρεία που διακρίνεται στα διεθνή βραβεία αριστείας τεχνολογίας στρατού 2024
Βασικοί παράγοντες που οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό
Η εμπειρία στο 4th Summer School For Female Leadership In The Digital Age-Ένα πρόγραμμα της Huawei (pics)
Το European Researchers’ Night επιστρέφει στην Κρατική Έκθεση στις 27 Σεπτεμβρίου