Bionic Corporate Event

Στο Bionic Corporate Event παρατίθενται και αναλύονται όλες οι τελευταίες εξελίξεις και οι καινοτόμες λύσεις σε θέματα τεχνολογίας, που δίνουν σε κάθε εταιρεία τα εχέγγυα για να τολμήσει τα επόμενα βήματα ανάπτυξης και κερδοφορίας μέσα στο δικό της budget.

Η προαγωγή της τεχνολογίας στην κορυφή της πυραμίδας των εταιρικών προτεραιοτήτων έχει επιφέρει θεαματικά αποτελέσματα παραγωγικότητας και κερδοφορίας στις κυπριακές επιχειρήσεις που έδρασαν έγκαιρα και μεθοδικά.

Η καθημερινή εμπειρία αποδεικνύει ότι εφαρμόζοντας τα κατάλληλα εργαλεία, βάσει των αναγκών, των ιδιαιτεροτήτων και των απαιτήσεών τους, οι επιχειρήσεις κατάφεραν να ανέβουν επίπεδο, να ενδυναμωθούν, να διαφοροποιηθούν και να επικρατήσουν στο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Ανεξαρτήτως μεγέθους κάθε εταιρεία δύναται να επωφεληθεί από το συνδυασμό των λύσεων που μπορεί να της εξασφαλίσει η τεχνολογία και οι οποίες θα είναι συγκεντρωμένες στο Bionic Corporate Event, που διοργανώνεται στις 18 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Park. Θέμα του: «New era of technology business solutions: How interactive communication solutions can take your business to the next level».

Η Bionic, λόγω της εμπειρίας, της γνώσης και της πολύχρονης εξειδίκευσής της στον τομέα της πληροφορικής - με την παροχή προϊόντων τεχνολογίας και λύσεων που είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη - έχει τη δυνατότητα να προλαβαίνει τις εξελίξεις της αγοράς και του τομέα της. Την ίδια ώρα, με τις λύσεις που προσφέρει, επιτυγχάνει να απλοποιεί, να ισχυροποιεί και να κάνει αποδοτικότερες τις λειτουργίες κάθε επιχείρησης. Στο Bionic Corporate Event θα δοθούν πρακτικά παραδείγματα και πρωτότυπες ιδέες για επενδύσεις, στις οποίες μπορούν να προχωρήσουν οι οργανισμοί, με στόχο την αξιοποίηση της τεχνολογίας στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Επενδύσεις που στοχεύουν, μεταξύ άλλων, στη δημιουργία εμπειρίας μέσα από τη χρήση διαδραστικής τεχνολογίας, που κάνει το εργασιακό περιβάλλον προσοδοφόρο και παραγωγικό «παιχνίδι» για τους εργαζόμενους, τους εταιρικούς συνεργάτες και πελάτες.  Οι συμμετέχοντες θα έχουν, επίσης, την ευκαιρία να εισέλθουν στη νέα εποχή που προσφέρει η Bionic, μέσα από τις διαδραστικές οθόνες της Prestigio, τις Windows Mobile συσκευές αλλά και τις δυνατότητες του Microsoft Office 365.    

Το Bionic Corporate Event απευθύνεται σε όλα τα διευθυντικά στελέχη μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους της οικονομίας, σε κρατικούς και ημικρατικούς οργανισμούς, σε ξενοδοχειακές μονάδες και εκπαιδευτικά ιδρύματα, αλλά και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής
Για το αναλυτικό πρόγραμμα του φόρουμ κάντε κλικ εδώ

Πληροφορίες
Οργάνωση: Bionic Electronics H.T. Ltd. Συντονισμός: IMH.
Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business και InBusinessnews.com.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com.

 

Δειτε Επισης

Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)