IN ΒUSINESS AWARDS 2014: Οι υποψηφιότητες στην κατηγορία «Μικρομεσαία Επιχείρηση»

Tην πέμπτη εβδομάδα ψηφοφορίας διανύουν τα ΙΝ Βusiness Awards 2014 που παρουσιάζει η Ελληνική Τράπεζα καταγράφοντας αξιοσημείωτο ενδιαφέρον και έχοντας στις τέσσερις πρώτες βδομάδες ψηφοφορίας που ολοκληρώθηκαν ξεπεράσει τις 10.000 ψήφους.
Οι 39 υποψήφιοι διεκδικούν φέτος την ψήφο του κοινού σε 8 κατηγορίες βράβευσης
Οι φετινές υποψηφιότητες δημοσιεύονται στο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού ΙΝ Business το οποίο βρίσκεται στα περίπτερα και θα αναδημοσιευθούν στο τεύχος Νοεμβρίου. Το κοινό καλείται να ψηφίσει τους άριστους του κυπριακού επιχειρείν στις ακόλουθες οκτώ κατηγορίες:
•    Επιχείρηση
•    Μικρομεσαία Επιχείρηση
•    Μάνατζερ
•    Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
•    Νέο προϊόν/Υπηρεσία
•    Βιομηχανία/Μεταποίηση
•    Υπηρεσίες
•    Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης

Τους υποψηφίους κάθε κατηγορίας των ΙΝ Βusiness Awards έχει ανακηρύξει η Επιτροπή Αξιολόγησης, που αποτελείται από προσωπικότητες οργανισμών και συνδέσμων του επιχειρηματικού και του ευρύτερου κοινωνικοοικονομικού χώρου. Ακολούθως, οι τελικοί βραβευθέντες θα ανακηρυχθούν από την ψηφοφορία κοινού και από δεύτερη ψηφοφορία της Επιτροπής με ποσοστό βαρύτητας 50% - 50%.
Οι προτεινόμενες υποψήφιες εταιρείες πληρούν τα πιο κάτω κριτήρια:
•    Στην περίπτωση επιχειρήσεων είναι εγγεγραμμένες κυπριακές εταιρείες στον Έφορο Εταιρειών ή έχουν σημαντικές δραστηριότητες στην Κύπρο.
•    Στην περίπτωση ατόμων (μάνατζερ) η βάση των δραστηριοτήτων τους είναι η Κύπρος.
•    Οι επιχειρήσεις, στελέχη των οποίων συμμετέχουν στην Επιτροπή Αξιολόγησης, δικαιούνται υποψηφιότητες στη διαδικασία βραβεύσεων. Τα  στελέχη αυτά, όμως, δεν δικαιούνται να ψηφίσουν τις εταιρείες στις οποίες εργάζονται.
•    Οι χορηγοί και τα στελέχη τους δικαιούνται υποψηφιότητες στις κατηγορίες.
•    Οι εμπορικές τράπεζες και οι θυγατρικές τους, οι ημικρατικοί οργανισμοί ή άλλοι οργανισμοί του ευρύτερου δημοσίου τομέα, δεν έχουν δικαίωμα υποψηφιότητας.
Τέσσερα βραβεία θα απονεμηθούν φέτος ως τιμητικά. Τα βραβεία Lifetime Achievement Αward, Young Business Leader Award εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή και Κύπριος Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας που Διαπρέπει στο Εξωτερικό θα απονεμηθούν απευθείας από την Επιτροπή Αξιολόγησης. Το βραβείο Editor’s Choice Award θα απονέμει η συντακτική ομάδα του περιοδικού.
To θεσμό παρουσιάζει για έβδομη συνεχή χρονιά η Ελληνική Τράπεζα. Χρυσοί χορηγοί είναι οι ΜΤΝ Business και Chivas. Αργυροί χορηγοί οι TFI Markets και Cyprus Institute of Marketing (CIM). Την καταμέτρηση των ψήφων έχει αναλάβει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.
Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τη ψηφοφορία και τη διαδικασία περιέχονται αποκλειστικά στο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού ΙΝ Business. Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται στις 28 Νοεμβρίου 2014. Ψηφίστε την εταιρία που προτιμάτε στην κατηγορία «Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις» ΕΔΩ.

 

IN ΒUSINESS AWARDS 2014: Οι υποψηφιότητες στην κατηγορία «Μικρομεσαία Επιχείρηση»

ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ ΠΥΞΙΔΑ


Η ψαροταβέρνα άρχισε τη λειτουργία της το 2004, με γνώμονα να ικανοποιήσει την επιθυμία του καταναλωτικού κοινού για ποιοτικό ψάρι στην πρωτεύουσα. Στην Πυξίδα μπορεί κανείς να βρει καθημερινά φρέσκο ψάρι και θαλασσινά σε περιβάλλον ταχείας και φιλικής εξυπηρέτησης. Σήμερα, δέκα χρόνια μετά τη λειτουργία της στη Λευκωσία, η εταιρεία επεκτείνει τις δραστηριότητές της με ψαροταβέρνα και στη Λεμεσό. Σεβόμενη, δε, την κοινωνία που τη στηρίζει, έχει καθιερώσει πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς σε συνεργασία με κοινωφελείς οργανισμούς και σχολεία.
Ψηφίστε την εταιρία που προτιμάτε στην κατηγορία «Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις» ΕΔΩ.

 

AVS AUDIOVISUAL SERVICES


Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1981 με αντικείμενο τις τηλεοπτικές παραγωγές, όπως, διαφημίσεις και ντοκιμαντέρ. Από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 οι εργασίες της επεκτάθηκαν στην οπτικοακουστική, τη φωτιστική και τη σκηνική υποστήριξη εκδηλώσεων. Επενδύοντας σε μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας, αλλά και στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού, η ΑVS είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει την τεχνική υποστήριξη σημαντικών εκδηλώσεων του τόπου, αλλά και μεγάλων συνεδρίων ξένων επιχειρήσεων, που επιλέγουν την Κύπρο για συνεδριακό τουρισμό.
Ψηφίστε την εταιρία που προτιμάτε στην κατηγορία «Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις» ΕΔΩ.

H.HERCULES SPORTS (HERCULES-GROUP)


Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1989 και ασχολείται, μεταξύ άλλων, με την κατασκευή βραβείων, σημαιών, εταιρικών και διαφημιστικών δώρων, σφραγίδων, εξοπλισμό horeca, σουβενίρ, ηλεκτρονικό εμπόριο και εμπορία ειδών πολυτελείας. Διαθέτει μεγάλα μερίδια αγοράς στους τομείς της και συνεργάζεται με την πλειοψηφία των μεγαλύτερων οργανισμών στο νησί. Είναι αντιπρόσωπος b2b αρκετών διασήμων brands, όπως, Cerutti 1881, Cacharel, Christian Lacroix, Βadgepoint και The Flagshop. Επιπρόσθετα, η εταιρεία διατηρεί τμήμα εξαγωγών και συμμετέχει συχνά σε διεθνείς εμπορικές εκθέσεις. Το εργοστάσιό της βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό.
Ψηφίστε την εταιρία που προτιμάτε στην κατηγορία «Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις» ΕΔΩ.

HONEYMELL Z.P. (ΤΟ ΤΖΙΒΕΡΤΙ)


Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 2006, έχει παράδοση πέντε γενεών στην ενασχόληση με τη μελισσοκομία και δραστηριοποιείται αποκλειστικά με την παραγωγή και εμφιάλωση κυπριακού μελιού. Παρασκευάζει Το Τζιβέρτι, που έχει κατά το 2013 βραβευθεί στα World Beekeeping Awards ως το "Καλύτερο Μέλι του Κόσμου", ενώ έχει αποσπάσει κατά καιρούς κι άλλες τιμητικές διακρίσεις. Η εταιρεία, κατά τη διαδικασία παραγωγής, συνδυάζει την παραδοσιακή συνταγή με τα σύγχρονα μέσα, διασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα από τις κυψέλες των μελισσοκομικών μονάδων της μέχρι και το μπουκάλι. Το μέλι διανέμεται στην Κύπρο από την εταιρεία X.A. Παπαέλληνας.
Ψηφίστε την εταιρία που προτιμάτε στην κατηγορία «Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις» ΕΔΩ.

INFOSCREEN


Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1995 και έχει σήμερα σημαντική θέση στον τομέα ανάπτυξης συστημάτων αυτοματισμού γραφείου για εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της παροχής εταιρικών υπηρεσιών. Πρόσφατα λειτούργησε γραφείο και στο Χονγκ Κονγκ, μέσω του οποίου προσδοκεί να επεκταθεί στην ασιατική αγορά. Το λογισμικό της, Quorum, κατέχει πρωταγωνιστική θέση στην κυπριακή αγορά, ενώ το πελατολόγιό της εκτείνεται σε άλλες 18 χώρες. Διαθέτει πιστοποίηση Investors in People και πρόσφατα ανακηρύχθηκε σε Εθνικό Πρωταθλητή 2014/2015 στο θεσμό των European Business Awards.
Ψηφίστε την εταιρία που προτιμάτε στην κατηγορία «Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις» ΕΔΩ.

Δειτε Επισης

Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)