Έξυπνη λύση για ξενοδοχεία από την Belugga

Το Beacotel είναι το νέο προϊόν της Belugga. Το σύστημα εφαρμόζεται σε ξενοδοχειακές και τουριστικές μονάδες και η αξιοποίηση του ποικίλει. Συγκεκριμένα η εφαρμογή αλληλεπιδρά και ενημερώνει τους χρήστες με βάση την τοποθεσία τους. Το Beacotel Mobile App συνδυάζει τη χρήση των iBeacons, των smartphones και του συστήματος διαχείρησης περιεχομένου (CMS), το οποίο έχει δημιουργήσει η  Belugga.

H τεχνολογία Beacon έχει σχεδιαστεί για εσωτερικούς χώρους, όπου η τεχνολογία GPS δεν είναι τόσο αποτελεσματική. Το πλεονέκτημα αυτής της τεχνολογίας έναντι του GPS είναι η πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και ο αποδοτικότερος, όπως και ο ακριβέστερος εντοπισμός της τοποθεσίας του χρήστη. Το σύστημα επεκτείνει τη γεωγραφική αντίληψη των smartphones, όταν αυτές βρίσκονται εντός του εύρους των συσκευών iBeacons. Τα iBeacons χρησιμοποιούν την τεχνολογία Bluetooth Low Energy (BLE) και μεταδίδουν πληροφορίες ανάλογες της ακριβής τοποθεσίας του χρήστη. Για παράδειγμα όταν ο χρήστης εγκαταστήσει την εφαρμογή ( mobile app) του ξενοδοχείου και βρίσκεται κοντά σε συσκευή iBeacon, θα λαμβάνει ενημερώσεις σε μορφή εικόνας ή κειμένου. Οι ενημερώσεις που λαμβάνει ο χρήστης ρυθμίζονται εύκολα και απλά από το σύστημα διαχείρησης περιεχομένου (CMS).

Η ομάδα της Belugga ξεκίνησε την εφαρμογή της εν λόγω τεχνολογίας σε ξενοδοχεία τα οποία έχουν ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους υιοθετώντας καινοτόμες ιδέες. Τα στελέχη του ξενοδοχείου έχουν στη διάθεσή τους το σύστημα διαχείρησης περιεχομένου όπου μπορούν σε καθημερινή βάση να ανανεώνουν τα μηνύματα, τα οποία αποστέλλονται στους πελάτες μέσω των συσκευών iBeacons. Με έξυπνη στρατηγική επικοινωνίας μπορούν να παρέχουν πληροφορίες στους πελάτες με βάση την τοποθεσία τους. Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προώθηση του spa, των εστιατοριών και για οποιεσδήποτε προσφορές και πληροφορίες πιθανόν να ενδιαφέρουν τους πελάτες τους. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.beacotel.com.

Σχετική ανακοίνωση της Belugga αναφέρει: "Η εταιρία μας θα ανακοινώσει σύντομα περισσότερες εφαρμογές της πρωτοποριακής τεχνολογίας Beacon και για άλλες βιομηχανίες. Η υπηρεσία BeaSmart.mobi αποτελεί την πλατφόρμα στην οποία θα ενταχθούν οι επικείμενες εφαρμογές. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα μας www.belugga.com".

Η Belugga δραστηριοποιείται στον τομέα της Ανάπτυξης Διαδικτυακών Συστημάτων και Κινητών Εφαρμογών. Εδρεύει στην Κύπρο και έχει στο ενεργητικό της περισσότερα από δεκαπέντε (15) χρόνια εμπειρίας και επιτυχίας. Παρέχει στους πελάτες της ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και συστημάτων με αποκλειστική εξειδίκευση στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη bespoke διαδικτυακών συστημάτων και εφαρμογών κινητών. Η ομάδα προσωπικού της αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους προγραμματιστές, σχεδιαστές ιστοσελίδων, διαχειριστές έργων και online marketing specialists. Η επαγγελματική κατάρτιση του προσωπικού και το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών έχουν ως αποτέλεσμα την αναγνωρισιμότητα της Belugga ως Microsoft Silver Certified Partner, Amazon Web Services Technology Partner και Google Partner. Επιπρόσθετα, σημαντικοί λόγοι επιτυχίας της Belugga αποτελούν η επαγγελματική προσέγγιση που ακολουθεί στην ανάπτυξη των συστημάτων και εφαρμογών καθώς και η άριστη υποστήριξη που παρέχει. Παράλληλα, επενδύει στη δόμηση ισχυρών και μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης. 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο email: info@beacotel.com ή info@belugga.com

 

Δειτε Επισης

Στην Logicom Solutions ο εκσυγχρονισμός και επέκταση της υποδομής ασύρματου δικτύου του Παν. Κύπρου
Η Cosmos Business Systems υπέγραψε σύμβαση για την προμήθεια και εγκατάσταση Data Center της CΥΤΑ
Επιτυχής η πρώτη άσκηση κυβερνοασφάλειας-Σημαντικό ορόσημο για την ενίσχυση της ετοιμότητας της Κύπρου
Πώς το ΑΙ αναβαθμίζει συνολικά το CRM και οι λύσεις που προσφέρει η Softone
ΓΔΕΕ: Άκυρο το πρόστιμο από Κομισιόν κατά της Google για το AdSense
Ψηφιακή μετάβαση και καινοτομία: Έννοιες συνυφασμένες με την ανταγωνιστικότητα της Κύπρου
SignalGeneriX: Η πρώτη κυπριακή εταιρεία που διακρίνεται στα διεθνή βραβεία αριστείας τεχνολογίας στρατού 2024
Βασικοί παράγοντες που οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό
Η εμπειρία στο 4th Summer School For Female Leadership In The Digital Age-Ένα πρόγραμμα της Huawei (pics)
Το European Researchers’ Night επιστρέφει στην Κρατική Έκθεση στις 27 Σεπτεμβρίου