Καλά πέρασε ο Πρόεδρος στα βραβεία του ΚΕΒΕ

Μπορεί να ήταν η μέρα που ξέσπασε το σοβαρό ζήτημα με τη Χρυστάλλα Γιωρκάτζη, ωστόσο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τη βραδιά των KEBE Business Leader Awards φάνηκε να πέρασε πολύ καλά.

Αν και ταλαιπωρημένος, αφενός από τις εξελίξεις και αφετέρου από την πρόσφατη μίνι περιπέτεια με την υγεία στις Βρυξέλλες, ο Νίκος Αναστασιάδης βρέθηκε με άτομα από τον επιχειρηματικό κόσμο που είχε καιρό να δει, απόλαυσε την βραδιά ενώ απένειμε και το τιμητικό βραβείο στον υιό του Γώγου Παρασκευαΐδη.

Ιδιαίτερη νότα στη βραδιά έδωσε η παρουσιάστρια της εκδήλωσης, Ελισάβετ Φιλιππούλη η οποία μάλιστα κέρδισε και κολακευτικά σχόλια από τον κ. Αναστασιάδη. Ξεχωριστό κομμάτι των βραβείων αποτέλεσε και τριμελές, γυναικείο συγκρότημα από την Ελλάδα, το οποίο με δύο βολιά και ένα τσέλο γέμισαν την αίθουσα με νότες και κέφι.

 

Δειτε Επισης

ΑΛΜΑ στο… κενό-Πριν αλέκτορα φωνήσαι επιβεβαίωσε εαυτόν ο Οδυσσέας
Τα βαρυσήμαντα μηνύματα στην τελετή απονομής των 17ων IN Business Awards
Η έξυπνη και γεμάτη νόημα ανάρτηση της Ελληνικής για την Γιορτή της Μητέρας-«Αν η μαμά ήταν κάρτα…»
Μαξιμαλιστικές προσεγγίσεις από συντεχνίες και προς θερμό καλοκαίρι στα εργασιακά με καυτή πατάτα την ΑΤΑ
Τρικούβερτος καβγάς Κουμή-Καρούσου στα social media…Η κόντρα και η αφορμή για να διασταυρώσουν τα ξίφη τους
Παζαράκι PwC Foundation με πολλαπλασιαστικό όφελος
Η καθηλωτική εμπειρία του Μιχάλη Αντωνίου που δεν περιγράφεται με λόγια (pics)
«Ο επαγγελματικός καθαρισμός στα καλύτερά του» και τα εύσημα από Χριστόδουλο Αγκαστινιώτη
Σε δείπνο με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στελεχών της διοίκησης της Eurobank ο Νίκος Χριστοδουλίδης
Ελληνική-Eurobank: Ποιο θα είναι το… σπίτι της ενοποιημένης τράπεζας;