Πώς θα βρείτε χρηματοδότηση τώρα!

Το θέμα της εξεύρεσης χρηματοδότησης, με ευνοϊκούς σε προϋποθέσεις και χρονοδιαγράμματα όρους, θα αναλυθεί στο 10ο CFO Management Forum, το οποίο θα δώσει όλους τους τρόπους - κλασικούς και εναλλακτικούς - που προσφέρονται σήμερα.

Η νέα εποχή των εταιρικών χρηματοδοτήσεων θα απολέσει ένα από τα βασικά θέματα του φόρουμ, καθώς από την έλλειψη ρευστότητας ξεκινάνε και εκεί καταλήγουν σήμερα πλείστα προβλήματα των κυπριακών επιχειρήσεων. Ο Αντρέας Παπαδόπουλος, Διευθυντής της Υπηρεσίας Στρατηγικής και Οικονομικών Μελετών του Ομίλου της Ελληνικής Τράπεζας Δημόσια Εταιρεία Λτδ, σε μια αναλυτική παρουσίαση θα δώσει στους παρισταμένους όλες τις λύσεις που προσφέρονται σήμερα, με στόχο να πετύχουν την καλύτερη δυνατή χρηματοδότηση. Επίσης, ο Όμηρος Πισσαρίδης, Γενικός Διευθυντής της Axia Ventures Group, θα παρουσιάσει το θέμα: Financing in crisis - The global investors point of view, ενώ ο Michael Fazio, Managing Director & Co-head of European Financial Institution Group της Houlihan Lokey, UK θα μιλήσει για management liquidity in banking crisis. Τέλος, μιας και από το φόρουμ δεν θα μπορούσε να απουσιάσει η άποψη των επιχειρήσεων επί του θέματος, ο Ανθούλης Παπαχριστοφόρου, Group CFO της Logicom Public Ltd, θα αναλάβει το ρόλο αυτό με τη δική του ομιλία: Financing business operations in times of economic crisis.

Αυτά και άλλα πολλά θέματα θα καλύψει φέτος το 10ο CFO Management Forum, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου 2014 στο ξενοδοχείο Hilton Park. Με το θεματολόγιο και τους ειδικούς ομιλητές, στόχο έχει να ενισχύσει τους οικονομικούς διευθυντές στο πολυσύνθετο έργο τους, παρέχοντάς τους ένα συνδυασμό από καινοτόμα εργαλεία που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των ημερών.

Ακροατήριο
Το φόρουμ απευθύνεται σε οικονομικούς διευθυντές οργανισμών από όλους τους τομείς της αγοράς, διευθυντές λογιστηρίου και άλλα στελέχη οικονομικής διεύθυνσης, γενικούς διευθυντές, επιχειρηματίες, επενδυτές, και στελέχη: λογιστικών γραφείων, συμβουλευτικών οίκων, τραπεζικών οργανισμών, κυβερνητικών υπηρεσιών και δημοτικών Αρχών.
 
Για το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ ΕΔΩ

Πληροφορίες
Οργάνωση: ΙΜΗ. Χορηγοί: Cablenet, DHL, EY, JCC Payment Systems και SAP. Υποστηρικτής: Γενικές Ασφάλειες Κύπρου. Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business και ΙnΒusinessΝews.com. Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820,  ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Διαβουλεύσεις με ΗΑΕ για συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο στο GSI εξήγγειλε ο ΠτΔ
DBRS: Επιβεβαίωση πιστοληπτικής ικανότητας της Κ.Δ. και αναθεώρηση της προοπτικής από σταθερή σε θετική
Φωτοβολταϊκό πάρκο 100 MW στη Λεμεσό-Σε διαβούλευση μεγάλο έργο της Universal Green Energies
Τα τέσσερα εμβληματικά έργα της Cyfield που αλλάζουν το κέντρο της Λευκωσίας
Τα 26 σημαντικά έργα υποδομής και το κόστος τους στον προϋπολογισμό 2025 και στο ΜΔΠ 2025-2027 (πίνακας)
Στον προϋπολογισμό 2025 τα πρώτα 25 εκατ. για την ηλεκτρική διασύνδεση, ανοικτή πληγή το τερματικό
Μ. Κεραυνός: Οι προτεραιότητες του προϋπολογισμού 2025 και του μεσοπρόθεσμου δημοσιονομικού πλαισίου 2025-2027
Προϋπολογισμός 2025: Αυξημένες αναπτυξιακές δαπάνες κατά 2,1%, μείωση μόνιμων θέσεων στο δημόσιο
Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon