Επενδύσεις: Οι ειδικοί συζητούν τα νέα δεδομένα

Οι τάσεις, οι αλλαγές, οι ευκαιρίες και οι παγίδες στον διεθνή χώρο των επενδύσεων παρουσιάζονται στο 5o Limassol Economic Forum, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό στις 28 Νοεμβρίου.  

Στο φόρουμ έχουν κληθεί για να αναλύσουν και να συζητήσουν τα νέα δεδομένα του τομέα των επενδύσεων σημαντικοί διαχειριστές χαρτοφυλακίων και στελέχη επενδυτικών εταιρειών, οι οποίοι θα εντρυφήσουν σε θέματα, όπως:

•    Τη σημασία της ανοδικής τάσης των ομολόγων σε Κύπρο και Ελλάδα για τους επενδυτές.

•    Την τάση των θεσμικών επενδυτών για επενδύσεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

•    Τα κριτήρια των επενδύσεων και οι παράγοντες που λαμβάνονται υπόψη.

•    Οι αναμενόμενες αποδόσεις και οι υπό εξέταση επενδυτικοί τομείς.

Το πάνελ θα συντονίσει ο Νίκος Σ. Κυριακίδης, Συνέταιρος - Επικεφαλής του Τμήματος Παροχής Χρηματοοικονομικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της Deloitte στην Κύπρο. Στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης θα λάβουν μέρος οι:
•    Alexis Atteslis, Principal της Oak Hill Advisors LP. Με την εκτενή του πείρα στις ευρωπαϊκές επενδύσεις και τη ναυτιλιακή βιομηχανία είναι σε θέση να δώσει λεπτομέρειες για τις επενδυτικές τάσεις που ισχύουν τόσο στη Νότια Ευρώπη όσο και στην Ανατολική Μεσόγειο.
•    David Edmonds, Global Head, Portfolio Lead Advisory Services της Deloitte. Έχει ασχοληθεί με τα private equities, τις συγχωνεύσεις και τις εξαγορές, καθώς και με τη διαχείριση διαφόρων κατηγοριών περιουσιακών στοιχείων, όπως εταιρικά, εμπορικά και ακίνητα, ως εκ τούτου θα δώσει στοιχεία για όλα τα νέα δεδομένα.
•    Νότης Μηταράκης, Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας. Έχει εργαστεί σε πολύ ισχυρές επενδυτικές εταιρείες, όπως η Fidelity International, και γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα, λόγω της θέσης που κατείχε στον Σύνδεσμο Ελληνικών Τραπεζών στην Αγγλία, αλλά και από τις ενέργειές του στον τομέα της πολιτικής στην Ελλάδα. Θα σταθεί στο σήμερα και το αύριο των επενδύσεων, αναλύοντας τις τάσεις.

Το φόρουμ απευθύνεται σε υψηλόβαθμα κυβερνητικά και επιχειρηματικά στελέχη, περιφερειακούς διευθυντές εταιρειών, επενδυτές, διαμορφωτές πολιτικής, οικονομολόγους και ανθρώπους των κυπριακών και διεθνών ΜΜΕ.  

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του φόρουμ κάντε κλικ εδώ:
http://www.imhbusiness.com/5th-limassol-economic-forum#pdf-programme

Οργάνωση: Περιοδικό IN Business και ΙΜΗ. Συνεργασία: London School of Economics and Political Science και LSE Cyprus Alumni. Χορηγοί: Andreas Neocleous & CO LLC, Barclays και Deloitte. Στηρίζουν: Κυπριακό Ναυτικό Επιμελητήριο, Δήμος Λεμεσού, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού.

Για περισσότερες πληροφορίες και κόστος συμμετοχής αποταθείτε στην ΙΜΗ: Τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imh.com.cy, ιστοσελίδα φόρουμ: www.imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Ανδρέας Χατζηγιάννης: Αντιμέτωπη με τον κίνδυνο μιας κινεζικής μονοκρατορίας στη ναυτιλία η Ευρώπη
Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)