PGS: Νέο κατάστημα στη Λεμεσό

Με νέο εκθεσιακό χώρο ενδυναμώνει την παρουσία της στη Λεμεσό η PGS Lighting Electrical, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό καταστημάτων της παγκύπρια στα 11.
 
Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου, "με στόχο να συμβάλει στην επανεκκίνηση της οικονομίας, η εταιρεία ακολουθεί στρατηγική ανάπτυξης, επενδύοντας σε νέα μοντέρνα, καταστήματα και δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας".

Ο νέος εκθεσιακός χώρος χωρίζεται σε δύο καταστήματα που καλύπτουν τα διαφορετικά είδη προϊόντων που προσφέρει η εταιρεία. Από το ένα κατάστημα, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Αγίας Φυλάξεως, η PGS Lighting Electrical υποδέχεται τους πελάτες της σε έναν χώρο διακοσμημένο με φωτιστικά από γνωστούς σχεδιαστές του εξωτερικού.

Η δεύτερη είσοδος που οδηγεί στο δεύτερο κατάστημα, επί της κάθετης οδού Ιερού Λόχου, ανοίγει επίσης για να προσφέρει μία πληθώρα προϊόντων σε ηλεκτρολογικά εξαρτήματα και λάμπες όλων των ειδών, συμπεριλαμβανομένων των νέων οικονομικών λαμπτήρων φωτισμού LED και άλλων οικολογικών λύσεων για εξοικονόμηση ενέργειας. 

Ο Διευθυντής της εταιρείας, κ. Νεόφυτος Νεοφύτου, δήλωσε: «Το νέο κατάστημα της Λεμεσού αποτελεί ακόμα ένα σημείο επαφής μας με το κοινό και εκφράζει ξεκάθαρα τη φιλοσοφία της εταιρείας μας. Η PGS Lighting Electrical επικροτεί την ελευθερία της επιλογής του καταναλωτή με αφθονία προϊόντων, ενώ ταυτόχρονα προωθεί καινοτόμες πρωτοβουλίες εξοικονόμησης ενέργειας, προτρέποντας τους συνεργάτες και προμηθευτές της να ανακαλύψουν και να δημιουργήσουν νέες, πράσινες τεχνολογίες.»

Το νέο κατάστημα της εταιρείας καλύπτει χώρο 800 τ.μ. διαθέτει άνετο χώρο στάθμευσης και είναι ανοικτό Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 07:30 μέχρι τις 19:00 και την Τετάρτη και το Σάββατο από 07:30 μέχρι 13:00.

Δειτε Επισης

Η Andreotti λανσάρει την καμπάνια «Back Home» με ειδικές προσφορές σε έπιπλα για το φθινόπωρο
Nicosia Mall: Το success story του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου της Κύπρου
Πάνε Προεδρικό και στο Σπίτι της Ευρώπης με γεωργικά μηχανήματα και βυτιοφόρα γάλακτος οι αγελαδοτρόφοι
Μαρία Παναγιώτου: Τα πεπραγμένα και πώς κινείται η Κυβέρνηση για το χαλλλούμι-Οι δύο συν ένας στόχοι
Έκτακτη βοήθεια €350.000 προς μελισσοκόμους αποφάσισε το Υπουργικό-Πολύ δύσκολη η φετινή χρονιά
Νέες προσθήκες στη σειρά Monster Energy Drink: Tο Ultra Golden Pineapple και το Aussie Lemonade
Σημαντική ανάκαμψη των πωλήσεων ηλεκτρικών οχημάτων στην Ευρώπη το 2025
80 χρόνια Όμιλος MSJ: Τα γερά θεμέλια του Μιχαλάκη Ιακωβίδη, οι στρατηγικές αποφάσεις και η ραγδαία ανάπτυξη
Ακόμη πιο ακριβός ο καφές: Σε υψηλό 13 ετών ο καφές Arabica-Αύξηση 40% στις τιμές το 2024
«Επιχειρείται εξόντωση της αγελαδοτροφίας...»-Διαφωνούν με την ποσόστωση και λαμβάνουν αποφάσεις