Videofied: Σεμινάριο για αντιμετώπιση σύγχρονου κλέφτη

Η γαλλική εταιρεία συστημάτων ασφαλείας νέας γενεάς ‘VIDEOFIED’ σε συνεργασία με τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της στη Κύπρο, LIA Soundtech Car & Home Solutions Ltd, διοργανώνει ολοήμερο σεμινάριο στις 12 Δεκεβρίου στο Χίλτον Λευκωσίας, με τίτλο ‘Καταπολέμηση του Σύγχρονου Κλέφτη – Indoor & Outdoor Environment. Πάμε στοίχημα’?

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου θα παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας συναγερμών και όχι μόνο. Οι προσκεκλημένοι θα έχουν τη  ευκαιρία να δούν από κοντά τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των Συναγερμών που στέλουν επιβεβαιωτικά βίντεο, όπου πλέον υπάρχει οπτική επαφή οπουδήποτε. Να προετοιμαστούν για να πάρουν Δίπλωμα εγκαταστάσεων Videofied με τη εγκριση της πολυεθνικής; να κερδίσουν kit Videofied Alarm System και να περάσουν μιά όμορφη Παρασκευή απολαμβάνοντας μεσημεριανό φαγητό στο εστιατόριο του Χίλτον.

Απευθύνεται σε επαγγελματικές εταιρείες Ασφαλείας και επιλεγμένους συνεργάτες που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με τη τελευταία λέξη τεχνολογίας σε Συστήματα Συναγερμών και Σταθμούς Λήψης Σήματος. Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο σεμινάριο, όπου θα δίνονται λύσεις για τη καταπολέμηση του Σύγχρονου Κλέφτη και σε περιβάλλον Indoor ή Outdoor, που μέχρι σήμερα η Αστυνομία αδυνατούσε να δώσει λύσεις. Θα εκπλαγούν ευχάριστα οι σύνεδροι, με τις επαγγελματικές λύσεις που θα προταθούν ακόμα και σε περιπτεριούχους και φούρνους, όπου το βράδι δεν αισθάνονται ασφαλείς σε περίπτωση εφόδου κλέφτη.

Ο Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιάννης Διάκος, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση,  παραμένει πιστός στις υποσχέσεις που είχε αναφέρει στο InBusiness στις 31/1/2014, ότι ο στόχος είναι να βοηθηθούν επαγγελματικές εταιρείες ασφάλειας που θέλουν να προσφέρουν τη τεχνολογία Videofied στους πελάτες τους σε τομείς που μέχρι σήμερα αδυνατούσαν. Η εταιρεία είναι δεσμευμένη να προσφέρει πέραν από τα προϊόντα κι άλλες υπηρεσίες (μάρκετινγκ support, προγράμματα software για αναβάθμηση Σταθμών Λήψης Σήματος για να δέχονται εικόνα, Mobile Apps για χρήση από το κινητό (self-monitoring), συνεργασίες με υφιστάμενα Κέντρα Λήψης Σήματος CMS (professional monitoring), εκπαίδευση από τη Videofied μέσω σεμιναρίων) ούτως ώστε να έχουν εργαλεία και να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στους τελικούς τους πελάτες. Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι ο κος Γ. Διάκος είχε ξεκαθάρισει ότι η στρατηγική της εταιρείας είναι να δουλέψει μέσω επιλεγμένων εταιρειών ασφαλείας και όχι απευθείας με λιανικούς πελάτες. «Θέλουμε να επανέλθει ο επαγγελματισμός των εταιρειών ασφαλείας και ειδικά στις εγκατάστασεις συναγερμών. Να δώσουμε ΝΕΑ εργαλεία στους επαγγελματίες να προσφέρουν λύσεις στους πελάτες τους. Είμαστε δεσμευμένοι να δώσουμε τα εργαλεία που χρειάζονται οι στρατηγικοί συνεργάτες μας».

 

Δειτε Επισης

Ανδρέας Χατζηγιάννης: Αντιμέτωπη με τον κίνδυνο μιας κινεζικής μονοκρατορίας στη ναυτιλία η Ευρώπη
Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)