ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια σε ανοικτή ζώνη

Ντέρμπι αιωνίων, το κυπριακό «el clasico, μάχη των μαχών αποτελούν ορισμένους από τους στερεότυπους τίτλους των αθλητικών ΜΜΕ όταν πρόκειται να διεξαχθεί ένας αγώνας μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας. Οι τίτλοι μπορεί εν πολλοίς να παραμείνουν ίδιοι, ωστόσο, το επόμενο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων διαφέρει από τα περασμένα, αφού για πρώτη φορά μετά από χρόνια ένας αγώνας ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια θα προβληθεί σε ανοικτή ζώνη.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής, 30 Νοεμβρίου και θα προβληθεί σε όλη την Κύπρο από το ΡΙΚ, έπειτα από σχετική συμφωνία με τη Cyta.

H Cytavision σε συνέχεια της δέσμευσης που ανέλαβε προ εξαμήνου με την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης εξέτασε τα δεδομένα που έχει ενώπιόν της και έλαβε την απόφαση να προχωρήσει σε παραχώρηση του αγώνα, σε ένα από τα «ελεύθερα» κανάλια της κυπριακής τηλεόρασης. Η συμφωνία με το ΡΙΚ, εντάσσεται σε πλαίσιο εμπορικής συμφωνίας που έκαναν οι δύο πλευρές, με αποτέλεσμα το κρατικό κανάλι να αποκτήσει το προνόμιο προβολής του… ντέρμπι αιωνίων. Σημειώνεται, πως ο αγώνας θα μεταδίδεται με πέντε λεπτά καθυστέρηση σε σχέση με τη ζωντανή προβολή από τη Cytavision, όπως συνέβη και στον αγώνα μεταξύ ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ για το τελευταίο παιχνίδι του περσινού πρωταθλήματος κι επίσης μεταδόθηκε από ανοικτό κανάλι.

Τρέχουν οι νέοι συνδρομητές
Την ώρα που η Cyta βρίσκεται στα αρχικά στάδια των διαδικσιών ιδιωτικοποίησης, το πακέτο της Cytavision αφενός ενισχύθηκε με νέα κανάλια και πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο. Αυτός είναι και ο λόγος που έφερε στην πλατφόρμα, μέσα σε μερικούς μόνο μήνες, πέραν των πέντε χιλιάδων νέων συνδρομητών.

Πάντως, θα πρέπει να αναφερθεί πως άτομα από τη Cytavision τονίζουν πως είναι θέμα παρουσίας για την πλατφόρμα η εν λόγω κίνηση, παρουσίας στην κοινωνία και δη στο ποδοσφαιρόφιλο κοινό. Η οικονομική κρίσης σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες έχουν αφήσει εκτός γηπέδων τους οπαδούς και στη Cyta πιστεύουν πως ένας αγώνας ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια είναι προς όφελος και των φιλάθλων αλλά και του ίδιου του αθλήματος.

Κι άλλοι ανοικτοί αγώνες
Ενισχύοντας την προσφορά αγώνων σε ανοικτή ζώνη η Cytavision θα δώσει άλλους δύο αγώνες σε κανάλια παγκύπριας εμβέλειας. Πέραν του τελικού κυπέλλου η Cytavision θα προβάλει άλλον έναν αγώνα πρωταθλήματος κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.  

 

Δειτε Επισης

Στην Logicom Solutions ο εκσυγχρονισμός και επέκταση της υποδομής ασύρματου δικτύου του Παν. Κύπρου
Η Cosmos Business Systems υπέγραψε σύμβαση για την προμήθεια και εγκατάσταση Data Center της CΥΤΑ
Επιτυχής η πρώτη άσκηση κυβερνοασφάλειας-Σημαντικό ορόσημο για την ενίσχυση της ετοιμότητας της Κύπρου
Πώς το ΑΙ αναβαθμίζει συνολικά το CRM και οι λύσεις που προσφέρει η Softone
ΓΔΕΕ: Άκυρο το πρόστιμο από Κομισιόν κατά της Google για το AdSense
Ψηφιακή μετάβαση και καινοτομία: Έννοιες συνυφασμένες με την ανταγωνιστικότητα της Κύπρου
SignalGeneriX: Η πρώτη κυπριακή εταιρεία που διακρίνεται στα διεθνή βραβεία αριστείας τεχνολογίας στρατού 2024
Βασικοί παράγοντες που οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό
Η εμπειρία στο 4th Summer School For Female Leadership In The Digital Age-Ένα πρόγραμμα της Huawei (pics)
Το European Researchers’ Night επιστρέφει στην Κρατική Έκθεση στις 27 Σεπτεμβρίου