Adv. Feature - Fileminders: Σχέδιο επιχειρηματικής συνέχειας και σχεδιασμός ανάκαμψης

Η υπηρεσία ΄Fileminders Media Vault’ είναι μια αξιόπιστη και ασφαλής λύση που παρέχει την δυνατότητα στις εταιρίες  να διασφαλίζουν την ασφάλεια των back-up tapes τους (μαγνητικές ταινίες εφεδρικής αντιγραφής) και οποιονδήποτε άλλων πληροφοριών που είναι ζωτικής σημασίας για τις επιχειρήσεις .

Το Media Vault διαθέτει 24/7/365 παρακολούθηση πρόσβασης των back-up tapes, καθώς και επιπρόσθετες προφυλάξεις όπως: περιμετρική ασφάλεια με σύστημα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, ανιχνευτές κινήσεως με laser,  πρόσβαση  μόνο σε εξουσιοδοτημένο προσωπικό,  ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία στο δωμάτιο του vault  καθώς και ένα εξελιγμένο σύστημα πυρασφάλειας.

Η Fileminders έχει τη δυνατότητα να προσαρμόσει πρόγραμμα για την συχνότητα της ασφαλής παράδοσης και παραλαβής στο ανάλογο εξουσιοδοτημένο άτομο της εταιρίας σας, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, από καθημερινά, εβδομαδιαία ή και  μηνιαία. 

Τα ειδικά κατασκευασμένα βαλιτσάκια (media cases) που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά των back-up tapes διαθέτουν διπλό τοίχωμα που απορροφά κραδασμούς. Eίναι εξοπλισμένα με φορμαρισμένα διαχωριστικά που προσαρμόζονται στις ακριβείς διαστάσεις της κάθε ταινίας σας.  Επιπλέoν, προστατεύουν τα back-up tapes από τον κίνδυνο φυσικού και θερμικού σοκ, προσφέρουν προστασία από ηλεκτροστατική εκκένωση και ελαχιστοποιούν τις επιπτώσεις επηρεασμού από μαγνητικά πεδία.

Τα βαλιτσάκια είναι πάντοτε ασφαλισμένα με ειδικές κωδικοποιημένες σφραγίδες (barcoded media seals) τα οποία μεταφέρονται  από τα ειδικά οχήματα παρακολουθούμενα με σύστημα GPS τα οποία  ελέγχουν την ελάχιστη μεταβολή υγρασίας και θερμοκρασίας κατά την διάρκεια της μεταφοράς.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε εταιρείας, η Fileminders έχει την δυνατότητα να δεικτοδοτεί είτε τα back-up tapes είτε τα βαλιτσάκια μεταφοράς, για σκοπούς εύκολης ανεύρεσης και παράδοσης των πληροφοριών.

Αυτή η λύση σας βοηθά να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο για να επικεντρωθείτε στις βασικές επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Με εμάς, τα δεδομένα της επιχείρησής σας είναι  στα ασφαλέστερα χέρια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Media Vault» της Fileminders κάντε κλικ εδώ.

Δειτε Επισης

Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)