Powered by

ΚΑ: Βλέπουν και το αρνητικότερο των σεναρίων

Ο υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης δήλωσε ότι καταβάλλεται μια τεράστια προσπάθεια να εγκριθεί το σχέδιο αναδιάρθρωσης των Κυπριακών Αερογραμμών (KA), επαναλαμβάνοντας ωστόσο ότι πρόκειται για πολύ δύσκολο εγχείρημα.

Υποστήριξε ότι η κυβέρνηση καταβάλλει προσπάθεια να δικαιολογήσει τα λάθη και τις αμαρτίες του παρελθόντος, όπως είπε, σε σχέση με την καταβολή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στις ΚΑ, υπό μορφή κρατικών ενισχύσεων και χωρίς την έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Σε δηλώσεις στην Πάφο, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι η κυβέρνηση κάνει όσα δεν έπραξαν οι προηγούμενοι, όπως υποστήριξε, σημειώνοντας παράλληλα ότι ουδέποτε ωραιοποιήθηκε η κατάσταση ή καλλιεργήθηκαν ψευδαισθήσεις στους εργαζόμενους στην εταιρεία.

Απαντώντας σε ερώτηση του ΡΙΚ, ο υπουργός Οικονομικών είπε ότι οι σχεδιασμοί μιας υπεύθυνης κυβέρνησης δεν βασίζονται μόνο στο αισιόδοξο σενάριο, αλλά και στο αρνητικό. «Παρόλο», τόνισε, «που η προσπάθεια επικεντρώνεται στην εξασφάλιση θετικής απόφασης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, γίνεται επεξεργασία διαφόρων παραμέτρων, αν η εξέλιξη είναι αρνητική».

ΠΗΓΗ: Riknews

Δειτε Επισης

Investopia Global Mediterranean Forum: Πραγματοποιείται στην Κύπρο και ανοίγει νέες επενδυτικές προοπτικές
ΕΤΑΠ Πάφου: Στόχος η καθιέρωση της Πάφου ως ποιοτικού ολόχρονου τουριστικού προορισμού
Μάνος Μανουσάκης: Αυτό είναι το σημαντικότερο ζήτημα για GSI σε αυτή τη φάση του έργου-Το επόμενο βήμα
Α. Σπακουρή: Όχι απλώς ένας τουριστικός προορισμός για τους Κύπριους η Ελλάδα-Γιατί βρίσκεται σταθερά στην κορυφή
Έφυγε από την ζωή ο Σώτος Λοής-«Η Κύπρος αποχαιρετά ένα από τους καλύτερους κτίστες της»
Olympic Lagoon Resort: Επεκτάσεις και βελτιώσεις στο πεντάστερο ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα (photos)
Εκτοξεύθηκαν οι πωλήσεις ακινήτων-Η πρωτιά Λεμεσού και η «ισοπαλία» Λευκωσίας και Λάρνακας
Ανδρέας Νεοφύτου: Έτσι θα ενισχύσει την θέση της ως παγκόσμιος ναυτιλιακός κόμβος η Κύπρος-To όραμά μου για το ΚΝΕ
Κώστας Κουμής: Ζωτικής σημασίας η αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στο Τρόοδος
Υπογράφηκε η σύμβαση για τα κεντρικά γραφεία του Υφυπουργείου Τουρισμού στην Πάφο