Unicars: Chief Operating Officer o Κυριάκος Ζηντίλης

Νέα επαγγελματική στέγη για τον Κυριάκο Ζηντίλη. Από 1η Δεκεμβρίου αναλαμβάνει ως Chief Operating Officer στη Unicars Ltd. 

Ο κ. Ζηντίλης αλλάζει στρατόπεδο, μεταπηδώντας από τον Όμιλο Εταιρειών Παυλίδης & Αραούζος τον οποίο υπηρέτησε από τη θέση του γενικού διευθυντή, έχοντας χειριστεί γνωστά brands από την αγορά του αυτοκινήτου όπως τα Opel, τα Citroen, τα Mazda, τα Subaru και τα Chevrolet.

Προηγουμένως, ο κ. Ζηντίλης είχε 14 χρόνια παρουσίας στη θέση του γενικού διευθυντή στον Όμιλο Doms Cars, σε εποχές μάλιστα που η εταιρεία εισήγαγε και πωλούσε στην κυπριακή αγορά τα αυτοκίνητα της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας Renault με μεγάλη μάλιστα επιτυχία, αφού τα οχήματα της μάρκας "κτυπούσαν" πρωτιές πωλήσεων.

Στη συνέχεια η Doms Cars απώλεσε το γαλλικό brand, το οποίο οδηγήθηκε στη Fairways, που εισάγει επίσης τα ιαπωνικά αυτοκίνητα Mitsubishi αλλά και τα Dacia, που ανήκουν στον όμιλο της Renault.

Δειτε Επισης

Ντέμης Χασάμπης: Ο Κύπριος που κατέκτησε το Νόμπελ και την κορυφή της τεχνητής νοημοσύνης
Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Frederick ο διακεκριμένος Καθηγητής Jeffrey Sachs
Tariff(α)s εκ πεποιθήσεως…Η φιλοσοφία και κοινωνικοοικονομική θεώρηση πίσω από το φορολογικό κρεσέντο του Τραμπ
Τιμητική διάκριση στην Ελλάδα για τον Ε/κ επιχειρηματία και συγγραφέα Δρ. Δημήτριο Ζάμπογλου
Η Χριστίνα Πέτρου εκπροσωπεί την Κύπρο στη Milan Design Week
ΤΕΠΑΚ: Βράβευση ερευνήτριας Δρ. Πηνελόπης Κωνσταντίνου στα Βραβεία Έρευνας του ΙδΕΚ
Theo Paphitis: Το success story, το Dragon’s Den και η κατάκτηση της κορυφής του λιανεμπορίου
Η Ευαγγελίτσα Τσουλόφτα η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του ISHCCO-Τιμή για το ΕΤΕΚ
Ο Χάρης Χατζησάββας COO της Astras Group of Companies και Astras Oncology Network
Global Leader ο Δημήτρης Σκουρίδης-Ανάμεσα στους κορυφαίους 100 διεθνείς ηγέτες για το έτος 2025