To AtYourService κλείνει 2 χρόνια ζωής

Τα δύο χρόνια λειτουργίας κλείνει το AtYourService. Το AtYourService είναι μια online Αγορά για όλες τις Υπηρεσίες – όπως Φωτογράφους , Μάστορες και Δικηγόρους, που άνοιξε τις «πόρτες» του στις 19 Νοεμβρίου 2012.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια λειτουργίας έχουν ζητηθεί Υπηρεσίας αξίας €2,000,000 και έχουν εγγραφεί 7500 Εταιρείες και Επαγγελματίες. "Πέραν από ιδιώτες έχουν ξεκινήσει και πολλές εταιρείες όπως η Τράπεζα Πειραιώς, ο Δίας η Hyperion Systems και η Photos Photiades Distributors και να χρησιμοποιούν το AtYourService για να βελτιώσουν τη διαδικασία λήψης των προσφορών της εταιρείας".

Παράλληλα, αναφέρεται ότι "50,000 επισκέπτες κάθε μήνα χρησιμοποιούν το AtYourService για να πάρουν προσφορές από τους καλύτερους Επαγγελματίες σε όλη την Κύπρο".

Το AtYourService είναι ένα μία από τις πρώτες και μεγαλύτερες κυπριακές Startup επιχειρήσεις έχει κερδίσει επιδότηση αξίας €70,000 από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα επιδότησης της καινοτομίας.

Επίσης, αναφέρεται ότι η επιχείρηση έχει κερδίσει τον πρώτο διαγωνισμό Startup Live Cyprus και το AtYourService είναι υποψήφιο για τα In Business Awards 2014 σαν μία από τις 5 καλύτερες νέες Υπηρεσίες ή προϊόντα.

"Είμαστε σίγουροι ότι και τα επόμενα χρόνια θα είναι ακόμη καλύτερα και φυσικά η ομάδα μας θα συνεχίσει με το ίδιο πάθος να φτιάχνει και να εξελίσσει μια καλύτερη Αγορά για Υπηρεσίες στην Κύπρο", καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)