Nicaragua Santa Maria de Lourdes: Νέος καφές από την Coffee Island
09:06 - 12 Νοεμβρίου 2014
Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η νέα σειρά καφέ σκοπό έχει να καταστήσει τον specialty καφέ προσιτό σε όλους, να κάνει το premium προϊόν μαζικό. Οι καφέδες του MicroFarm Project θα είναι διαθέσιμοι για παρασκευή στο espresso bar των καφεκοπτείων (σε espresso ή φίλτρου με Hario V60) ή σε κόκκους σε συσκευασία 200γρ.
Οι διαθέσιμες ποσότητες επαρκούν περίπου για 3-4 μήνες, ενώ επισημαίνεται ότι θα δίνονται πληροφορίες για τη φάρμα, το βοτανολογικό είδος, τη μέθοδος επεξεργασίας του καρπού, την πιστοποίηση του καφέ, το προφίλ ψησίματος και το γευστικό προφίλ του.
Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής Marketing Ζαπανιώτης Αλέξανδρος, τόνισε: «Ο καφές έγινε επιστήμη. Γυρίζουμε όλο τον κόσμο για να ανακαλύψουμε ποικιλίες καφέ που έχουν κάτι να προσδώσουν γευστικά και να τις προσφέρουμε στους φίλους των Coffee Island. Σε αυτές τις περιπλανήσεις γνωρίζουμε ανθρώπους του καφέ και κάνουμε σημαντικές φιλίες. Ανθρώπους με άλλη κουλτούρα αλλά το ίδιο πάθος για το αγαπημένο μας προϊόν, τον καφέ. Τον καφέ όπως πρέπει να είναι! Όχι πικρός και χωρίς γεύση, για να κρύψει τις αδυναμίες του. Τον καφέ που είναι γλυκός, πολύπλοκος και γευστικός. Που θέλει κι αυτός το χρόνο του για να παρασκευαστεί σωστά. Τον καφέ που είναι ένα γεωργικό προϊόν και μπορεί να επιφυλάσσει πάντοτε ευχάριστες γευστικές εκπλήξεις. Καλούμε όλους τους φίλους των Coffee Island και τους φίλους του ποιοτικού καφέ να δοκιμάσουν τα αγαπημένα τους ροφήματα Coffee Island και με τον specialty Nicaragua Santa Maria de Lourdes. Δε θα έχουν την ευκαιρία να τον ξαναδοκιμάσουν μετά την εξάντλησή του. Θα ακολουθήσει κάτι άλλο.»