5ο Limassol Economic Forum

Ηχηρά ονόματα της διεθνούς πολιτικοοικονομικής σκηνής ανεβάζουν τον πήχη στο 5ο Limassol Economic Forum και δίνουν τις απαντήσεις που απαιτεί η επιχειρηματική κοινότητα με επιστημονικά δεδομένα και αναλύσεις για την οικονομία και το πολιτικό γίγνεσθαι. 

Το φετινό Limassol Economic Forum θα πραγματοποιηθεί στις 28 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό. Θα είναι παρόντες και θα δώσουν τις δικές τους απαντήσεις, μέσω ομιλιών και παρουσιάσεων, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Υπουργός Οικονομικών, υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΕ, διεθνούς κύρους οικονομολόγοι και δημοσιογράφοι. Ένας εξ αυτών και ο Lord Michael Dobbs, ο οποίος στη δική του ομιλία θα αναλύσει το πώς η πολιτική αβεβαιότητα σε τοπικό και διεθνές επίπεδο μπορεί να επηρεάσει – μέχρι και να αποτρέψει – την οικονομική ανάκαμψη, δίδοντας παράλληλα και στρατηγικές αποφυγής τέτοιων σεναρίων. Θα αναπτύξει το θέμα: Political Uncertainty - the Roadblock to Economic Recovery και θα σταθεί, συν τοις άλλοις, στην ανάπτυξη κινημάτων που προκαλούν ανησυχία και αναστάτωση στην Ευρώπη, αλλά και στο πώς και πόσο αυτά μπορούν να επηρεάσουν την ομαλότητα και την τάξη στις αγορές ανά το παγκόσμιο.

Ο Lord Michael Dobbs είναι ο διακεκριμένος συγγραφέας του βιβλίου House of Cards, το οποίο προσαρμόστηκε σε τηλεοπτική σειρά, κερδίζοντας βραβείο Emmy. Υπήρξε συνεργάτης της Μάργκαρετ Θάτσερ, όταν εκείνη ήταν Πρωθυπουργός, και πρώην αναπληρωτής πρόεδρος του Συντηρητικού Κόμματος της Βρετανίας. Διετέλεσε, επίσης, αναπληρωτής πρόεδρος της Saatchi & Saatchi, παρουσιαστής του προγράμματος Despatch Box του BBC, αρθρογράφος της Mail on Sunday και της Express. Ο Lord Dobbs κατέχει διδακτορικό πτυχίο και δύο μεταπτυχιακά.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του φόρουμ κάντε κλικ εδώ: www.imhbusiness.com

Οργάνωση: Περιοδικό IN Business και ΙΜΗ. Συνεργασία: London School of Economics and Political Science και LSE Cyprus Alumni Χορηγοί: Andreas Neocleous & CO LLC, Barclays και Deloitte. Στηρίζουν: Κυπριακό Ναυτικό Επιμελητήριο, Δήμος Λεμεσού, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού. 

Για περισσότερες πληροφορίες και κόστος συμμετοχής αποταθείτε στην ΙΜΗ: Τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imh.com.cy, ιστοσελίδα φόρουμ: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)