IN BUSINESS AWARDS: Συνεχίζεται η ψηφοφορία

Τρεις περίπου βδομάδες απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας των ΙΝ Βusiness Awards 2014 που παρουσιάζει η Ελληνική Τράπεζα και η διαδικασία καταγράφει αξιοσημείωτο ενδιαφέρον σε όλα τα κανάλια ψηφοφορίας.

Τριάντα εννιά συνολικά υποψήφιοι διεκδικούν φέτος την ψήφο του κοινού σε 8 κατηγορίες βράβευσης.

Οι φετινές υποψηφιότητες δημοσιεύονται στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού ΙΝ Business το οποίο βρίσκεται στα περίπτερα.

 Το κοινό καλείται να ψηφίσει τους άριστους του κυπριακού επιχειρείν στις ακόλουθες οκτώ κατηγορίες:

•    Επιχείρηση
•    Μικρομεσαία Επιχείρηση
•    Μάνατζερ
•    Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
•    Νέο προϊόν/Υπηρεσία
•    Βιομηχανία/Μεταποίηση
•    Υπηρεσίες
•    Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης

Τους υποψηφίους κάθε κατηγορίας των ΙΝ Βusiness Awards έχει ανακηρύξει η Επιτροπή Αξιολόγησης, που αποτελείται από προσωπικότητες οργανισμών και συνδέσμων του επιχειρηματικού και του ευρύτερου κοινωνικοοικονομικού χώρου. Ακολούθως, οι τελικοί βραβευθέντες θα ανακηρυχθούν από την ψηφοφορία κοινού και από δεύτερη ψηφοφορία της Επιτροπής με ποσοστό βαρύτητας 50% - 50%.

Οι προτεινόμενες υποψήφιες εταιρείες πληρούν τα πιο κάτω κριτήρια:

•    Στην περίπτωση επιχειρήσεων είναι εγγεγραμμένες κυπριακές εταιρείες στον Έφορο Εταιρειών ή έχουν σημαντικές δραστηριότητες στην Κύπρο.
•    Στην περίπτωση ατόμων (μάνατζερ) η βάση των δραστηριοτήτων τους είναι η Κύπρος.
•    Οι επιχειρήσεις, στελέχη των οποίων συμμετέχουν στην Επιτροπή Αξιολόγησης, δικαιούνται υποψηφιότητες στη διαδικασία βραβεύσεων. Τα  στελέχη αυτά, όμως, δεν δικαιούνται να ψηφίσουν τις εταιρείες στις οποίες εργάζονται.
•    Οι χορηγοί και τα στελέχη τους δικαιούνται υποψηφιότητες στις κατηγορίες.
•    Οι εμπορικές τράπεζες και οι θυγατρικές τους, οι ημικρατικοί οργανισμοί ή άλλοι οργανισμοί του ευρύτερου δημοσίου τομέα, δεν έχουν δικαίωμα υποψηφιότητας.

Τέσσερα βραβεία θα απονεμηθούν φέτος ως τιμητικά. Τα βραβεία Lifetime Achievement Αward, Young Business Leader Award εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή και Κύπριος Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας που Διαπρέπει στο Εξωτερικό θα απονεμηθούν απευθείας από την Επιτροπή Αξιολόγησης. Το βραβείο Editor’s Choice Award θα απονέμει η συντακτική ομάδα του περιοδικού.

To θεσμό παρουσιάζει για έβδομη συνεχή χρονιά η Ελληνική Τράπεζα. Χρυσοί χορηγοί είναι οι ΜΤΝ Business και Chivas. Αργυροί χορηγοί οι TFI Markets και Cyprus Institute of Marketing (CIM). Την καταμέτρηση των ψήφων έχει αναλάβει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τη ψηφοφορία και τη διαδικασία περιέχονται αποκλειστικά στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού ΙΝ Business και στο ΙnBusinessNews.com. 

Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται στις 28 Νοεμβρίου 2014. Ψηφίστε τους άριστους του κυπριακού επιχειρείν ΕΔΩ.

Δειτε Επισης

Συμφωνία επιδότησης για υλοποίηση του συστήματος ETIAS έως το 2029
Νίκος Χριστοδουλίδης: Στενοί συνεργάτες για μια ανταγωνιστική και βιώσιμη οικονομία οι ξένοι επενδυτές (video)
Στρατηγική συνεργασία PERHA Group και LAC Leonidas Alexandrou
H λαμπερή βραδιά απονομής των 13ων Invest Cyprus International Investment Awards(video)
Τσιμεντοποιία Βασιλικού: Ολοκληρώθηκε η καταβολή μερίσματος €0,18 ανά μετοχή
Σύνδεσμος Βιομηχάνων Αγίου Αθανασίου: Συνάντηση με Green Dot Cyprus-Στο επίκεντρο η κυκλική οικονομία
Πετρολίνα: Σταθερός σύμμαχος του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης
NOVARDIA: Η νέα μεσιτική εταιρεία ασφαλίσεων που ιδρύεται με έδρα την Κύπρο-Η αποκλειστική εξειδίκευση
Η PwC Κύπρου τίμησε τις διεθνείς επενδύσεις και τη δυναμική που δημιουργούν για την οικονομία
Π. Ζαφείρης: Ουσιαστικό βήμα και πρόοδος η ψήφιση του νομοθετικού πλαισίου για τα ξενόγλωσσα προγράμματα