Tiger: Στόχος η ανάπτυξη τριών καταστημάτων

Επέκταση δικτύου στην Ελλάδα, διείσδυση στην αγορά της Κύπρου και πρόβλεψη για αύξηση πωλήσεων κατά 40% βρίσκεται στο μενού της λιανικής αλυσίδας Tiger για το 2014.

Το δανέζικο concept, το οποίο προσφέρει είδη για το σπίτι, το γραφείο, τα παιδιά και όλες τις μικρές ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού σε οικονομικές τιμές, παρουσιάστηκε στην Ελλάδα μόλις το 2010. Η μικτή εταιρία που το αναπτύσσει (ελέγχεται κατά 50% από τη μητρική δανέζικη και κατά 50% από τον βορειοελλαδίτη επιχειρηματία Π. Αμανατιάδη), έχει ήδη αναλάβει την ευθύνη ανάπτυξης του δικτύου και στην Κύπρο, δημιουργώντας ένα κατάστημα στη Λευκωσία.

Στην Ελλάδα, αριθμεί ήδη 9 καταστήματα (3 στην Αθήνα, 3 στη Θεσσαλονίκη, και από ένα σε Λάρισα, Πάτρα, Βόλο) και σχεδιάζει να προσθέσει ένα ακόμη σημείο έως το τέλος του 2014. Ο μεσοπρόθεσμος στόχος αφορά στην ανάπτυξη 15 καταστημάτων στην Ελλάδα έως το 2015 και τριών σημείων πώλησης στην αγορά της Κύπρου.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της Tiger, το 2014 οι πωλήσεις στην Ελλάδα αναμένεται να διαμορφωθούν στα 7 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 40% σε σχέση με το 2013. Η επισκεψιμότητα στο δίκτυο της αλυσίδας (το οποίο εκτείνεται σε 1.900 τ.μ.) στην Ελλάδα αυξάνει επίσης με ταχείς ρυθμούς αφού κατά μέσο όρο, υποδέχεται 320.000 επισκέπτες μηνιαίως.

Η αλυσίδα ιδρύθηκε το 1995 στην Κοπεγχάγη και εξελιχθήκαμε ταχύτατα από απλή εταιρία outlet σε αναγνωρισμένη αλυσίδα με περισσότερα από 357 καταστήματα σε 22 χώρες στην Ευρώπη και στην Ιαπωνία.

ΠΗΓΗ: Euro2day

 

Δειτε Επισης

Θρίαμβος της Hyundai στο ράλι «Ακρόπολις» 2024-Και στις τρεις θέσεις του βάθρου των νικητών
Νέα παγωτά PAPAFiLiPOU Protein: Μαζί σου και στην προπόνηση
Η Maserati στο Goodwood Festival of Speed 2024 με δύο ειδικές εκδόσεις
Το Honda Prelude Concept επιστρέφει και στην Ευρώπη-Η Honda γιόρτασε 25 χρόνια υβριδικής τεχνολογίας
DIMCO: Η ιστορία της εταιρείας που «φωτίζει» την Κύπρο από το 1966
Volkswagen: Επένδυση πέντε δισ. στην αμερικανική Rivian-Θα ιδρύσουν μια κοινά ελεγχόμενη επιχείρηση
allin inERGY drink: Το εναλλακτικό ενεργειακό ποτό χωρίς ταυρίνη-Στην κυπριακή αγορά από την Diplomat Distributors
Refan: Ανοίγει κατάστημα στο Mall of Cyprus
Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024