2o Συνέδριο για την ανάπτυξη των κυπριακών επιχειρήσεων

Το 2o Συνέδριο για την Ανάπτυξη των Κυπριακών Επιχειρήσεων, που διοργανώνει η PwC Κύπρου και συντονίζει η ΙΜΗ  την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014, λειτουργεί φέτος ως οδηγός προσαρμογής των εταιρειών στα νέα δεδομένα της αγοράς.

Στόχος του είναι να δώσει πρακτικά εργαλεία που θα συμβάλουν όχι μόνο στην επιβίωση, αλλά και στην κατάρτιση σχεδίων δράσης για την αποτελεσματική αναπροσαρμογή και την ανάπτυξη των κυπριακών επιχειρήσεων. 

Οι κυπριακές επιχειρήσεις μπορούν να επιβιώσουν και μπορούν να ανακαταλάβουν τη θέση που είχαν στην αγορά πριν από την έναρξη της οικονομικής κρίσης. Επιπλέον μπορούν, να βελτιώσουν την παραγωγικότητά  τους και να αναπτυχθούν, ακόμη και σε ένα οικονομικό περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις, όπως είναι το σημερινό. Όλα αυτά, όμως, υπό προϋποθέσεις. Οι επιχειρήσεις καλούνται σε σύντομο χρονικό διάστημα να επανεξετάσουν τη στρατηγική τους, να αναδιοργανώσουν τις εργασίες τους, να μειώσουν το κόστος τους και να βρουν νέους τρόπους χρηματοδότησης. 

Ως εκ τούτου, οι επιχειρήσεις σήμερα χρειάζονται υποστήριξη, εμπειρογνωμοσύνη, κατανόηση του τρόπου λειτουργίας της αγοράς αλλά και  σωστή καθοδήγηση που θα τους δώσει τα εχέγγυα για να βγουν πιο δυνατές μέσα από την κρίση. Το 2o Συνέδριο για την ανάπτυξη των κυπριακών επιχειρήσεων έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να δώσει τα πρακτικά αυτά εργαλεία σε κάθε εταιρεία ξεχωριστά, από οποιονδήποτε κλάδο της οικονομίας κι αν προέρχεται. ο συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014 στους Χαρουπόμυλους Λανίτη στη Λεμεσό  Η είσοδος θα είναι ελεύθερη (απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής).

Διοργανωτής του συνεδρίου είναι η PwC Κύπρου, συντονιστής η IMH ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι το περιοδικό IN Business και το Inbusinessnews.com  

Για το πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ εδώ: www.imhbusiness.com.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την IMH: τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, e-mail: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com 

Δειτε Επισης

Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)