CFOs: Είστε έτοιμοι για τις αλλαγές;

Πώς οι οικονομικοί διευθυντές θα τα καταφέρουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις της επιχείρησης, ώστε να αντεπεξέλθει με επιτυχία στα... εταιρικά stress tests και ποιες αλλαγές ενδείκνυνται σήμερα, προκειμένου να επιτύχει η διαδικασία αναδιάρθρωσης; Οι απαντήσεις στο 10ο CFO Management Forum, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου  στο ξενοδοχείο Hilton Park.

Στρατηγικές αναδιάρθρωσης και αλλαγών, με στόχο την επιβίωση και την επέκταση των εταιρειών, θα παρουσιαστούν στο φόρουμ, όπου παράλληλα  θα παρατεθούν οι ευνοϊκοί σε προϋποθέσεις και χρονοδιαγράμματα όροι χρηματοδότησης που προσφέρονται σήμερα. Επιπλέον, θα δοθούν τρόποι και πρακτικά παραδείγματα που θα βοηθήσουν κάθε επιχείρηση να ανανεωθεί και να αλλάξει, όπου χρειάζεται, ώστε να διασφαλίσει το μέλλον της. Στο συνέδριο, όπου θα παραστούν και θα μιλήσουν ειδικοί και άριστοι γνώστες της αγοράς από την Κύπρο και το εξωτερικό, θα αναλυθούν, επίσης, θέματα όπως: Η εταιρική αναδιάρθρωση, η χάραξη καινοτόμου στρατηγικής, η οικονομική αξιολόγηση της εισαγωγής νέων προϊόντων στην αγορά και οι τρόποι διαχείρισης των κινδύνων με τις διαθέσιμες ασφαλιστικές λύσεις. Ακόμα, θα παρουσιαστούν τα πιο σύγχρονα εργαλεία, που προσφέρει η τεχνολογία σήμερα, με στόχο να βοηθηθεί το έργο κάθε οικονομικού διευθυντή στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης και των αλλαγών. 

Ακροατήριο

Το φόρουμ απευθύνεται σε οικονομικούς διευθυντές οργανισμών από όλους τους τομείς της αγοράς, διευθυντές λογιστηρίου και άλλα στελέχη οικονομικής διεύθυνσης, γενικούς διευθυντές, επιχειρηματίες, επενδυτές, και στελέχη: Λογιστικών γραφείων, συμβουλευτικών οίκων, τραπεζικών οργανισμών, κυβερνητικών υπηρεσιών και δημοτικών Αρχών.
 
Για το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ εδώ:www.imhbusiness.com

Πληροφορίες

Οργάνωση: ΙΜΗ. Χορηγοί: Cablenet, DHL, EY, JCC Payment Systems και SAP. Υποστηρικτής: Γενικές Ασφάλειες Κύπρου. Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business και ΙnΒusinessΝews.com. Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820,  ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)