Powered by

Ενδιαφέρον για επενδύσεις από Dublin Airports

Το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Dublin Airports Authority, που ανήκει στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας, κ. Kevin Toland, δέχθηκε την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης. Τον συνόδευαν οι κ. Νίκος Κ. Σιακόλας και Μάριος Ν. Σιακόλας.

Η Dublin Airports Authority, μέσω της εταιρείας Aer Rianta International (Middle East) WLL, είναι ένας από τους μετόχους της Hermes Airports Ltd, που ανέπτυξε και διαχειρίζεται τα διεθνή αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου. Κατέχει επίσης το 100% της εταιρείας διαχείρισης των εμπορικών καταστημάτων και το 50% στην εταιρεία των καφεστιατορίων των δύο αεροδρομίων, με μια συνολική επένδυση που πλησιάζει τα €200 εκατ. Τώρα ενδιαφέρονται για περαιτέρω επενδύσεις στην Κύπρο, σε συνεργασία με τον Όμιλο Σιακόλα.

Κατά τη διάρκεια της φιλοφρονητικής συνάντησης με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, ο κ. Toland δήλωσε ότι η Dublin Airports Authority εμπιστεύεται την Κύπρο και την οικονομία της και για το λόγο αυτό ενδιαφέρεται για περαιτέρω επενδύσεις.

 

Δειτε Επισης

Στις Βρυξέλλες για Eurogroup και Συμβούλιο Ecofin ο Μάκης Κεραυνός-Τα θέματα που βρίσκονται στην ατζέντα
«ΘΑλΕΙΑ2021-2027»: Θεμελιώνοντας μια καλύτερη Κύπρο με τη στήριξη της Ε.Ε.
Ανοδικά έκλεισε το ΧΑΚ την Πέμπτη
Γ. Παπαναστασίου: Δεν είναι επιτήδειος ουδέτερος και στηρίζει τη σύσταση νέου Συνεργατισμού η Κυβέρνηση
Σχεδόν μηδενικός ο πληθωρισμός στην Κύπρο τον Απρίλιο-Πού οφείλεται η μείωση
Στο σκαμνί η Κύπρος γιατί δεν έδωσε τις απαραίτητες εξουσίες στον συντονιστή για ψηφιακές υπηρεσίες
Σε μπελάδες η Κύπρος-Ένα βήμα πριν το Δικαστήριο Ε.Ε. για εμπορία εκπομπών στις αερομεταφορές και κυβερνοασφάλεια
Δεν σηκώνουν ΑΤΑξίες η οικονομία και το επιχειρείν-Μονόδρομος ο εκσυγχρονισμός του θεσμού
Με αμελητέα άνοδο έκλεισε την Τετάρτη το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου
Εκστρατεία από το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας στη μεταποίηση τον Μάιο και τον Νοέμβριο