SAP Forum: «Innovation through Simplification»

Η SAP Cyprus και οι συνεργάτες της διοργανώνουν το SAP Forum, στις 15 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus, με κύριο θέμα «Ιnnovation through Simplification».
 
Στόχος του συνεδρίου είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες και τις καινοτόμες λύσεις που παρέχει η εταιρεία, καθώς και η ενθάρρυνση της ανταλλαγής απόψεων και ιδεών για τις τελευταίες τάσεις στο χώρο της πληροφορικής.

Στην ολομέλεια του SAP Forum, o Mάνος Ραπτόπουλος, SAP South Europe COO Head, MD SAP Hellas, Cyprus, Malta μαζί με τον Carlos Diaz, Sales Vice President, Innovation SAP South Europe και τον Hans-Peter Fuelle, Vice President, Head of Cloud and LoB SAP South Europe, θα αναπτύξουν τις ευκαιρίες που παρουσιάζει η παγκόσμια αγορά, όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία, καθώς και όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις στις περιοχές του cloud computing, του enterprise mobility και των business analytics. Στη συνέχεια, ο Waldemar Adams, Vice President,  Sales Analytics, Head of Center of Excellence BI, SAP EMEA, θα αναφερθεί στην πρόκληση της διαχείρισης των μεγάλων όγκων δεδομένων. Τέλος, πελάτες και συνεργάτες θα παρουσιάσουν πώς μέσα από την άρτια αξιοποίηση των υλοποιήσεων SAP μεγιστοποιούν την αξία της επένδυσής τους και ανανεώνουν την εταιρική τους δομή, δημιουργώντας ευελιξία και αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα. 

Το SAP Forum Cyprus απευθύνεται σε όλα τα διευθυντικά στελέχη μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους της οικονομίας, σε κρατικούς και ημικρατικούς οργανισμούς και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας.

Στο website του συνεδρίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά το πρόγραμμα και τους χορηγούς.  Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες: AMS-Advanced Management Solutions Ltd, Cisco, DeltaSoft Ltd, HP, IBM, Logicom Solutions και Supernova Consulting Ltd.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχήςστο: www.imhbusiness.com

Πληροφορίες Οργάνωση: SAP. Γραμματεία: IMH.
Χορηγός Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com.

Δειτε Επισης

Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)