powered by

Β΄ κύκλος Επιμορφωτικών Σεμιναρίων για Διαιτητές ΕΤΕΚ

Τον β’ κύκλο Επιμορφωτικών Σεμιναρίων για Διαιτητές Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου διοργανώνει το ΕΤΕΚ.

Τα σεμινάρια αυτά πραγματοποιούνται στο πλαίσιο περαιτέρω αναβάθμισης της Υπηρεσίας Διαιτησιών ΕΤΕΚ, καθώς και επιμόρφωσης των μελών του που είναι ήδη εγγεγραμμένα ή ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο Μητρώο Διαιτητών ΕΤΕΚ. Το Σεμινάριο διάρκειας 46 ωρών θα διεξαχθεί στις 3, 5, 10, 12, 17 Νοεμβρίου, 1η και 4 Δεκεμβρίου 2014 στο Εκπαιδευτικό Πολιτιστικό Κέντρο ΕΤΕΚ (Θησέως 9-11, 1016 Λευκωσία).

 

Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει την παρακολούθηση του Σεμιναρίου, σημειώσεις, διαλείμματα για καφέ, διαλείμματα για γεύμα και πιστοποιητικό, ενώ θα πρέπει να καταβληθεί πριν την έναρξη των σεμιναρίων.
 Προτεραιότητα συμμετοχής στα επιμορφωτικά σεμινάρια έχουν τα μέλη του Μητρώου Διαιτητών ΕΤΕΚ. Για σκοπούς πλήρωσης των διαθέσιμων θέσεων θα δύνανται να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια και άλλα μέλη του Επιμελητηρίου ή άλλοι ενδιαφερόμενοι με σειρά προτεραιότητας.

Διευκρινίζεται πως η παρακολούθηση των σεμιναρίων δεν συνεπάγεται δυνατότητα εγγραφής στο Μητρώο Διαιτητών του ΕΤΕΚ. Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής (έως τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014) στο www.etek.org.cy/site-article-729-35-el.php, 22877644.

Δειτε Επισης

Πλήρωσε τους μετόχους, μεταβίβασε τους τίτλους-Στα χέρια της Eurobank και με...βούλα σχεδόν 98% της Ελληνικής
Συρρίκνωση του δημοσιονομικού ελλείμματος-Περιορίστηκε στα €6 εκατ. το δ'΄τρίμηνο του 2024
Από διαφορετικές αφετηρίες για την ΑΤΑ-«Ο θεσμός είναι αναχρονιστικός και χρήζει βελτίωσης ή αντικατάστασης»
J+A Philippou architects-engineers: Το αρχιτεκτονικό γραφείο πίσω από το ιδιόκτητο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ
Ανατροπή στην κορυφή... Ποιο λιμάνι πέρασε στην πρώτη θέση στη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων
Hassle-Free Living: Η λύση της Cablenet που αλλάζει τους κανόνες στο real estate
Έρευνα για τον τομέα της έξυπνης ρομποτικής από το AUB-Επιχορήγηση €100.000 από ΙδΕΚ
Έφεραν ηλεκτρικά αυτοκίνητα και κινδυνεύουν να τους μείνουν-Ανάστατοι και ξεκρέμαστοι οι εισαγωγείς
Σύγχρονες προκλήσεις και ευκαιρίες για τους Κύπριους εκπαιδευτικούς σε προσυνεδριακή εσπερίδα στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις
Περιμένουν έγκριση από την Apple για το e-kalathi… Τι ζήτησε η αμερικανική εταιρεία για να συνάδει με το iOS