Imperio Properties: Γιόρτασε 10 χρόνια παρουσίας

Η Imperio Properties συμπληρώνει φέτος δέκα χρόνια δραστηριοποίησης στον τομέα ανάπτυξης ακινήτων. 

Μετά από μια σειρά εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν καθόλη την διάρκεια του έτους και είχαν ως επίκεντρο τους την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, οι εορτασμοί της εταιρείας κορυφώθηκαν την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014 με επίσημο φιλανθρωπικό δείπνο στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό. Το δείπνο χαιρέτισε και τίμησε με την παρουσία ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ.κ. Νίκος Αναστασιάδης, Υπουργοί, βουλευτές, δήμαρχοι, άλλοι επίσημοι καθώς και παράγοντες από την κοινωνικοοικονομική ζωή του τόπου. Σημειώνεται ότι τα έσοδα της βραδιάς ενίσχυσαν το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής που εδρεύει στη Λεμεσό. 

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράμμισε τον ρόλο του επιχειρείν στην σημαντική προσπάθεια για προσέλκυση επενδύσεων και την συμβολή του στην πολυπόθητη ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας. Ο Δρ. Αργύρης Αργυρίου, Πρόεδρος του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής, ευχαρίστησε την διοίκηση της Imperio για την ουσιαστική στήριξη του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής καθόλη την διάρκεια της χρονιάς και η οποία ενίσχυσε σημαντικά το έργο του κέντρου στον τομέα της πρόληψης. 

Οι κύριοι Γιάννης και Αντώνης Μισιρλής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Imperio Properties, ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους που με την παρουσία τους τίμησαν την εταιρεία σ’ αυτή την σημαντική επέτειο αλλά ενίσχυσαν ταυτόχρονα και το έργο του Κέντρου Προληπτικής Ιατρικής. «Σ’ αυτά τα πρώτα δέκα χρόνια, αν καταφέραμε κάτι είναι να καταστήσουμε την Imperio συνώνυμη της υψηλής ποιότητας, του εργονομικού σχεδιασμού και έργων που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες του σύγχρονου κι’ ολοένα πιο απαιτητικού πελάτη» σημείωσαν και υπογράμμισαν ότι η εταιρεία, που βασίστηκε σε ορθολογιστική διαχείριση και συνετή ανάπτυξη που δεν στηρίχθηκε σε άκρατο δανεισμό, συμβάλλει ουσιαστικά στην προώθηση της Κύπρου ως προορισμού επενδύσεων με την τακτική παρουσία της κάθε μήνα σε διάφορες χώρες σε τρεις ηπείρους. 

 

Δειτε Επισης

ΕΚΟ Κύπρου: Στον πρώτο νικητή του νέου EKO Smile App διαγωνισμού τα κλειδιά της Mercedes-Benz GLA 180
Deloitte ποδηλατικός γύρος Λεμεσού: Εκατοντάδες ποδηλάτες κατέκλυσαν τους δρόμους της πόλης
Κύπριος επιχειρηματίας στηρίζει εμβληματική μουσική παράσταση που ανεβαίνει στο Ηρώδειο για καλό σκοπό
Εννέα κορυφαίοι αθλητές ενώνουν δυνάμεις με το Simba Animal Aid Cyprus και τη φωτογράφο Μαρίνα Σιακόλα
Ομαδική έκθεση «Metamorphosis» στο ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο
Ελληνική Τράπεζα και PwC Cyprus γιόρτασαν τη γυναίκα στη Διπλωματία στην αυλή του Hamam Omeye (pics)
Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου στο American Medical Center-Μάγεψε ασθενείς και προσωπικό(pics)
«Λύμπια Καλοκαίρι 2024» powered by Epic... Ένα Epic μουσικό καλοκαίρι ξεκινάει με υπέροχες συναυλίες
Le Sundeck Robuchon: Το εντυπωσιακό Grand Opening Summer Party
Μαγευτικές καλοκαιρινές βραδιές κινηματογράφου στη Lidl Food Academy