Powered by

Ψώνια Online: H ιδανική λύση για το γραφείο

«Ποιος θα φέρει γάλα;» «Πάλι τελείωσε ο καφές». «Χρειαζόμαστε γκάζι». «Θέλουμε μπαταρίες». Καθημερινές ατάκες γραφείου τις οποίες όλοι αναγνωρίζουμε.
Κάθε εταιρεία έχει τη δική της πρακτική. Άλλες συγκεντρώνουν budget και προμηθεύουν ότι χρειάζεται το προσωπικό μια φορά τη βδομάδα ή το μήνα και άλλες είναι λιγότερο οργανωμένες, με αποτέλεσμα μόλις τελειώσει κάτι πετάγεται κάποιος από το προσωπικό στην υπεραγορά για να το πάρει.
Αυτές ήταν οι πρακτικές μέχρι σήμερα. Χρονοβόρες διαδικασίες, ταλαιπωρία, επιπλέον κόστος, αλλά και παρεξηγήσεις.
 

 

Ευτυχώς ένα από τα καλά που έφερε η τεχνολογία ήταν να μας απαλλάξει από όλα αυτά, προτείνοντας μια πιο πρακτική επιλογή, την επιλογή του online shopping.
Μια online υπεραγορά διευκολύνει όλους τους καταναλωτές, ωστόσο, ειδικά για τα γραφεία και τις εταιρείες αποτελεί την ιδανική λύση. Η παραγγελία μπορεί να πραγματοποιηθεί από την άνεση του γραφείο για όλες τις προμήθειες, σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού χωρίς να ταλαιπωρηθεί κανείς.
Έτσι, γίνεται καλύτερος έλεγχος των εξόδων αλλά και έλεγχος των αγορών παρά αν πάει κάποιος και περιπλανηθεί στους διαδρόμους της υπεραγοράς, ενώ ταυτόχρονα γίνεται άμεση καταγραφή των εξόδων μέσω του αρχείου αγορών. Έτσι, η εταιρεία μπορεί ανά πάσα στιγμή να συγκρίνει τα μηνιαία της έξοδα σε προμήθειες και να δράσει αναλόγως.
Η ευκολία είναι μεγάλη καθώς αντί να πάει ο υπεύθυνος σε δύο ή τρία διαφορετικά καταστήματα μπορεί να τα κάνει όλα με ευκολία σε ένα one-stop-shop. Εκμεταλλευόμενος κάποιος και τη χρήση του ιστορικού των αγορών που προσφέρει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορεί απλά χρησιμοποιώντας τον τρόπο επαναπαραγγελίας να κάνει τα ψώνια πραγματικό παιχνίδι!
Έτσι, οι προμήθειες έρχονται στο γραφείο, χωρίς να ταλαιπωρηθεί κανείς, χωρίς να χάσει πολύτιμο χρόνο από τις ώρες εργασίας του και χωρίς να πληρώσει έξτρα χρήματα για τη βενζίνη.
Μια εύκολη, γρήγορη και οικονομική λύση!
Η διαδικτυακή υπεραγορά Odelo,  αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα ιδανικής λύσης για τις εταιρείες καθώς εκτός από φρέσκα προϊόντα, είδη ψυγείου και παντοπωλείου διαθέτει και όλα όσα χρειάζεται μια εταιρεία.  Απορρυπαντικά, καθαριστικά, χαρτικά, ακόμα και σε επαγγελματικές συσκευασίες ειδικά για γραφεία.
Η Odelo στοχεύει να αλλάξει τις συνήθειες του κυπριακού καταναλωτικού κοινού μια για πάντα. Στο μικρό χρονικό διάστημα που λειτουργεί έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα αυτόνομο μοντέλο λειτουργίας, με το οποίο προσφέρει στους καταναλωτές μια πλήρη γκάμα προϊόντων με πάνω από 10,000 χιλιάδες είδη, σε όλες τις κατηγορίες, που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες τους. Επίσης ο καταναλωτής μπορεί να κάνει την παραγγελία του με όλους τους πιθανούς τρόπους: Online, με email & τηλεφωνικώς, και όλους τους πιθανούς τρόπους πληρωμής, online, τηλεφωνικώς και μετρητά κατά την παράδοση. Σημαντικός παράγοντας για την καλύτερη εξυπηρέτηση είναι ότι οι παραδόσεις γίνονται στο χώρο σας καθημερινά και Παγκύπρια!
Ο συνδυασμός του εύχρηστου website (υπεραγοράς), πλήρης γκάμας προϊόντων, ανταγωνιστικές τιμές, πολύ καλές προσφορές και Παγκύπριες καθημερινές παραδόσεις, είναι ότι χρειάζεται ένα γραφείο / εταιρεία για να ξεγνοιάσει από τις καθημερινές τις ανάγκες σε τρόφιμα, ποτά καθαριστικά και χαρτικά. Και όλα πάντα εύκολα, γρήγορα και οικονομικά! Για να επισκεφθείτε το Odelo, πατήστε ΕΔΩ.

Δειτε Επισης

Στο 100% του ΑΕΠ το βρετανικό δημόσιο χρέος-Για πρώτη φορά από τη δεκαετία ‘60
Bundesbank: Προειδοποιεί για συρρίκνωση της γερμανικής οικονομίας το τρέχον τρίμηνο
Brexit: Ο «έντονος και συνεχιζόμενος αποπνικτικός αντίκτυπος» στη βρετανική οικονομία
Σταθερά στο 50% τα επιτόκια στη Τουρκία-Για έκτο συνεχόμενο μήνα
Αμετάβλητο στο 5% το επιτόκιο της Τράπεζας της Αγγλίας-Πάνω από το στόχο του 2% ο πληθωρισμός
Πτώση των πωλήσεων ηλεκτρικών οχημάτων στη Γερμανία-Σκιά στην ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου
Πάουελ: Αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα μετά τη μεγάλη περικοπή επιτοκίων
Απειλή για shutdown στις ΗΠΑ-Η Βουλή δεν παρατείνει τον προϋπολογισμό για έξι μήνες
Fed: Μείωσε τα επιτόκια κατά 50 μονάδες βάσης μετά από τέσσερα χρόνια
Η Tupperware ξεκίνησε διαδικασία πτώχευσης-Εδώ και χρόνια η οικονομική κατάσταση της επιχείρησης είχε επηρεαστεί