Παπαδόπουλος Λυκούργος: Νέος συνέταιρος ο Παπακωνσταντίνου

Στην προαγωγή του Νικόλα Παπακωνσταντίνου σε συνέταιρο προχώρησε το δικηγορικό γραφείο Παπαδόπουλος, Λυκούργος & ΣΙΑ ΔΕΠΕ.

Ο Ν. Παπακωνσταντίνου ασχολείται με σωρεία τομέων δικαίου και ειδικότερα με το δίκαιο της ακίνητης ιδιοκτησίας, διεθνείς συναλλαγές και το δίκαιο της ενέργειας.

Ακαδημαϊκά Προσόντα:

•    Πτυχίο B.Sc with honours στα Οικονομικά και Πολιτικές Επιστήμες (Economics and Politics) από το University of Bath.
•    Πτυχίο στα Νομικά (LL.B) από το City University του Λονδίνου.
•    Μεταπτυχιακό δίπλωμα, M.Sc Real Estate Economics and Finance από το London School of Economics.
•    Μεταπτυχιακό δίπλωμα, PgDip στο Oil and Gas Law (Δίκαιο των Υδρογονανθράκων) από το Robert Gordon University.

Μετά τις σπουδές του απέκτησε άδεια άσκησης δικηγόρου και ενεγράφη ως δικηγόρος τον Σεπτέμβριο 2009. Από το 2007 είναι εγγεγραμμένος Εκτιμητής Ακινήτων, μέλος του ΕΤΕΚ στον κλάδο Εκτίμησης Γης.

 

Δειτε Επισης

Global Leader ο Δημήτρης Σκουρίδης-Ανάμεσα στους κορυφαίους 100 διεθνείς ηγέτες για το έτος 2025
Η συγκινητική βραδιά μνήμης και τιμής για τον Μιχαλάκη Λεπτό...Οραματιστής, μέντορας, σπουδαίος δάσκαλος(pics)
Απότισαν φόρο τιμής στον Μιχαλάκη Γ. Λεπτό-«Αποτελεί πηγή έμπνευσης και παραδειγματισμού» (pics)
Διακεκριμένο μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Πληροφορικής ο Καθηγητής του Ινστιτούτου Κύπρου Κωνσταντίνος Δόβρολης
Σε έμπειρα χέρια η προεδρία του Παγκύπριου Συνδέσμου Υπεραγορών-Το who is who του Μιχάλη Παναγίδη
Θλίψη στο επιχειρείν... Έφυγε από την ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Στέφος Στεφανίδης
Θλίψη στη Μιτσίδης Δημόσια Εταιρεία-Έφυγε από τη ζωή ο Στέφος Στεφανίδης
Μέλος του Δ.Σ. του Digital Regulation Network Initiative ο Πέτρος Γαλίδης
Δήμητρα Μακρυγιάννη: Η ξύλινη παρουσίαση των θεμάτων δύσκολα πλέον βρίσκει ακροατήριο
Χρίστος Αγγελίδης: Η βαθιά πληγή που με σημάδεψε, η καριέρα στον αθλητισμό και το όραμά μου για τον ΠΑΣΥΞΕ