Τα Kiehl’s τώρα και στη Λευκωσία

Η 3η μπουτίκ Kiehl’s στη Κύπρο εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου. Πρόκειται για shop in a shop στο πολυκατάστημα Debenhams στο The Mall of Cyprus.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν από τον Michael Montgomery– Training & Retail Manager του Kiehl’s και τη Nadine Kheirallah - Kiehl’s Brand Manager, οι οποίοι μάλιστα, δώρισαν ένα συμβολικό πόσον στο φιλανθρωπικό Ίδρυμα Σοφία για τα Παιδιά, στο πλαίσιο της φιλοσοφία του brand να προσφέρει σε φιλανθρωπίες.

Στα εγκαίνια παρευρεθήκαν προσωπικότητες από το χώρο των media, καθώς και διευθυντικά στελέχη του Ομίλου Debenhams και της εταιρείας HOB House of Beauty. Η HOB House of Beauty Ltd μέλος του ομίλου MPM και η CTC είναι οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των προϊόντων Kiehl’s στη Κύπρο.

Εκπρόσωποι των δύο εταιρειών απάντησαν σε μερικές ερωτήσεις του InBusinessNews. Τα αμερικάνικα προϊόντα Kiehl’s εδρεύουν στη Νέα Υόρκη από το 1851, ως προμηθευτής ποιοτικών προϊόντων περιποίησης μαλλιών και επιδερμίδας.  

Πώς προέκυψε η συνεργασία μ’ ένα brand της Νέας Υόρκης;
Η συνεργασία πρόεκυψε, αφού τα Kiehl’s ανήκουν ήδη, στο Group της Loreal Luxe που αντιπροσωπεύει η HOB House of Beauty. Αρχικά, η μάρκα λανσαρίστηκε ανοίγοντας την 1η της μπουτίκ στο Αεροδρόμιο Λάρνακας 2009 και μετέπειτα το 2011 ξεκίνησε η συνεργασία μας με τα πολυκαταστήματα Debenhams όπου εγκαινιάσαμε τη 2η μπουτίκ Kiehl’s μέσα στο πολυκατάστημα Debenhams Olympia στη Λεμεσό. Φέτος, και μετά από έντονη ζήτηση από τον κόσμο εγκαινιάσαμε την 3η μπουτίκ Kiehl’s  στο Debenhams στο The Mall of Cyprus στη Λευκωσία.  

Ποιο το χαρακτηριστικό τους;
Τα Kiehl’s ιδρύθηκαν ως ένα παραδοσιακό φαρμακείο στη συνοικία East Village της Νέας Υόρκης πριν από 150 χρόνια. Η πλούσια εμπειρία τους περιλαμβάνει ένα μίγμα γνώσεων φαρμακευτικής, φυτικής και ιατρικής που αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε από γενιά σε γενιά. Στις πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα τα Kiehl’s πρόσφεραν μια πλήρη σειρά από υπηρεσίες, όπως ομοιοπαθητικές και φυτικές θεραπείες, αιθέρια έλαια, φάρμακα που χορηγούνταν χωρίς συνταγή, καθώς και τα πρώτα προϊόντα με την επωνυμία Kiehl’s. Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, οι φαρμακοποιοί των Kiehl’s διεύρυναν τη σειρά προϊόντων της εταιρείας, αξιοποιώντας τις βαθιές τους γνώσεις στη χημεία και την παρασκευή φαρμακευτικών προϊόντων. Σήμερα, τα Kiehl’s έχουν ως κυρίαρχο στόχο την προσφορά ποιοτικού προϊόντος στους πελάτες τους, μέσα από την εκτεταμένη σειρά σκευασμάτων για την επιδερμίδα, το σώμα και τα μαλλιά. 

Επίσης, η φιλανθρωπία για τα Kiehl’s αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της φιλοσοφίας της, έτσι μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των προϊόντων τους, γίνονται εισφορές σε διάφορους ανθρωπιστικούς οργανισμούς.

«Δοκιμάστε προτού αγοράσετε»
Σε ποιες/ους απευθύνονται;

Τα προϊόντα Kiehl’s απευθύνονται σε γυναίκες και άντρες όλων των ηλικιών που ψάχνουν προϊόντα με υψηλή ποιότητα με φυσικά συστατικά. Προσφέρουν ολοκληρωμένες σειρές φροντίδας προσώπου, σώματος και μαλλιών ανεξαρτήτως ηλικίας και τύπο δέρματος. Επισκεπτόμενη μια από τις μπουτίκ Kiehl’s θα διαπιστώσετε πως η μάρκα έχει μια μοναδική φιλοσοφία: «Δοκιμάστε προτού αγοράσετε». Τα Kiehl’s χαρίζουν δείγματα απλόχερα σε όσους επισκέπτονται τις μπουτίκ της και με αυτό τον τρόπο τα Kiehl’s δημιούργησαν μια πιστή βάση πελατών, οι οποίοι διαδίδουν την ποιότητα των προϊόντων τους από στόμα σε στόμα σε ολόκληρο τον κόσμο. Η συνεχής προσπάθεια μας είναι να κάνουμε το όραμά μας αυτό πραγματικότητα και να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, τις κοινότητες μας και τους συνανθρώπους μας όσο καλύτερα μπορούμε.

Ποιες οι προσδοκίες σας από το brand;
Οι προσδοκίες μας είναι η μάρκα Kiehl’s να γίνει γνωστή στο κυπριακό κοινό, για να δώσει μια νέα επιλογή στο χώρο των καλλυντικών, σε προσιτές τιμές.  

 

Δειτε Επισης

Θρίαμβος της Hyundai στο ράλι «Ακρόπολις» 2024-Και στις τρεις θέσεις του βάθρου των νικητών
Νέα παγωτά PAPAFiLiPOU Protein: Μαζί σου και στην προπόνηση
Η Maserati στο Goodwood Festival of Speed 2024 με δύο ειδικές εκδόσεις
Το Honda Prelude Concept επιστρέφει και στην Ευρώπη-Η Honda γιόρτασε 25 χρόνια υβριδικής τεχνολογίας
DIMCO: Η ιστορία της εταιρείας που «φωτίζει» την Κύπρο από το 1966
Volkswagen: Επένδυση πέντε δισ. στην αμερικανική Rivian-Θα ιδρύσουν μια κοινά ελεγχόμενη επιχείρηση
allin inERGY drink: Το εναλλακτικό ενεργειακό ποτό χωρίς ταυρίνη-Στην κυπριακή αγορά από την Diplomat Distributors
Refan: Ανοίγει κατάστημα στο Mall of Cyprus
Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024