Roger Flynn: «Μεταμορφώστε την επιχείρηση σας για ένα λαμπρότερο μέλλον»


Ο Roger Flynn, ένας από τους κορυφαίους ανά τον κόσμο στον τομέα του organizational change, ταξίδεψε στην Κύπρο ειδικά για το 13ο συνέδριο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.
Στόχος του συνεδρίου ήταν να προτείνει πρακτικές λύσεις στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σήμερα στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, σε μια εποχή που η κρίση και οι επιπτώσεις της απαιτούν γενική εταιρική αναδόμηση.  
Ο Roger Flynn μίλησε για τις ανθρώπινες πτυχές της αλλαγής μέσα σε δυσχερείς συνθήκες και τι είναι αυτό που απαιτείται για να εμπνεύσεις και να παρακινήσεις τα στελέχη σου, ακόμη κι όταν δεν είναι ξεκάθαρο αν οι θέσεις τους είναι ασφαλείς.

Τo συνέδριο που είχε  τίτλο «Change Management: Engaging the People, Managing the Process» διοργάνωσε η ΙΜΗ και η PwC Κύπρου.

 

Το συνέδριο παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, Γενικοί Διευθυντές και Διευθυντές από όλους τους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας, Διευθυντές και στελέχη ανθρώπινου δυναμικού και άλλοι επαγγελματίες από το χώρο, περιλαμβανομένων επαγγελματιών ανάπτυξης, εκπαίδευσης, εργασιακών σχέσεων, συμβούλων επιχειρήσεων και ανθρωπίνου κεφαλαίου.
Χορηγοί του συνεδρίου ήταν η Cablenet, DHL Express  Κύπρου και Γιώργος Ζ. Γεωργίου & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε. Χορηγοί επικοινωνίας ήταν το περιοδικό InBusiness και InBusinessNews.com.

Δειτε Επισης

Μάριος Χαρτσιώτης: Οι νόμοι για Διοικητικό Δικαστήριο ενισχύουν διαφάνεια και αποτελεσματικότητα
Δίκτυο Φαρμακείων NEXA+: Ένα νέο κεφάλαιο για την υγειονομική φροντίδα στην Κύπρο
Ακτινολογικό Τμήμα El Greco: Καθημερινά στην υπηρεσία της δημόσιας υγείας
Ομαδική έκθεση στο ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο: «Στον Παράδεισο έχω σημαδέψει ένα νησί»
13α Invest Cyprus International Investment Awards: Οι δηλώσεις χορηγών και απονεμητών-Ανέδειξαν την αξία του θεσμού(video)
13α Invest Cyprus International Investment Awards: Οι βραβευθείσες εταιρείες και όσα δήλωσαν οι εκπρόσωποί τους(video)
Αλλάζει η δομή στη δικαστική εξουσία, δημιουργείται νέο Διοικητικό Εφετείο-Οι μεταρρυθμίσεις που ενέκρινε η Βουλή
Cryos IVF Clinic: Η νέα κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης στην Κύπρο-Ορόσημο για την Cryos International
Επίσκεψη Δημήτρη Σκουρίδη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ανάδειξη της Κύπρου ως πύλης καινοτομίας
Ανανεώθηκαν με κάλυψη μηνιαίου και ωρομίσθιου προσωπικού οι συλλογικές συμβάσεις στην Cytacom Solution