Η Bricks 4 Kidz® στην Κύπρο

Η εταιρεία Creative Learning Corporation, ιδιοκτήττρια και υπεύθυνη για την ανάπτυξη του εκπαιδευτικού προγράμματος Bricks4 Kidz®, ανακοινώνει την άφιξη της αντιπροσωπείας σε όλη τη Κύπρο. Η προσθήκη της Κύπρου στην οικογένεια του Bricks 4 Kidz® ανεβάζει το συνολικό αριθμό των αντιπροσωπειών αυτού του μοναδικού προγράμματος στον κόσμο σε πάνω από 600. 

Ο ιδιοκτήτης του Bricks4 Kidz® στην Κύπρο κ. Νικόλας Μπινίκος ανέφερε ότι: «Έψαχνα μια νέα καινοτόμο επαγγελματική πρόκληση και ο γιος μου ήταν η πραγματική έμπνευση μου για να επενδύσω σε έναν τομέα που θα τον ωφελήσει σημαντικά αργότερα στη ζωή. Τα καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα έλειπαν από τη Κύπρο, μέχρι τώρα. Η επιλογή να φέρουμε το Bricks4 Kidz® στην Κύπρο είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη απόφαση που έχω κάνει, ειδικά δεδομένου του γεγονότος ότι έχει αναγνωριστεί ως #1 εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενίσχυσης των παιδιών από το περιοδικό Entrepreneur το 2014

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της Creative Learning Corporation, Daniel O’ Donnell τόνισε: «Όλο το προσωπικό της εταιρείας Bricks 4 Kidz®, απόλαυσε τη γνωριμία και συνεργασία με τη νέα ομάδα της Κύπρου καθ’ όλη την εκπαίδευση τους στη Φλώριδα (ΗΠΑ). Όλοι αναμένουμε με ενδιαφέρον τις δυνατότητες των μεθόδων STEM (Science-Επιστήμη, Technology-Τεχνολογία, Engineering-Μηχανολογία, Mathematics-Μαθηματικά) και είμαστε σίγουροι ότι θα επωφεληθούν όλα τα παιδιά της χώρας τους». 

Ο διευθυντής της εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Ζαχαρία πρόσθεσε ότι στα 12 έτη που διδάσκει στη Κύπρο, δεν έχει σταματήσει ποτέ τις έρευνες για νέες και πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας. «Το Bricks 4 Kidz®  όχι μόνο ενισχύει τις έννοιες του STEM, αλλά επίσης, ενδυναμώνει την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων όπως επίσης, τις δεξιότητες συνεργασίας, χτίζει την αυτοπεποίθηση των παιδιών και προκαλεί τις ζωηρές φαντασίες τους».

Η Creative Learning Corporation, ιδιοκτήτρια εταιρεία του Bricks 4 Kidz®  προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα και προγράμματα ενίσχυσης για παιδιά ηλικίας 3-13. Η εταιρεία παρέχει ποικιλία ειδικά σχεδιασμένων προγραμμάτων που έχουν ως σκοπό την ενδυνάμωση διαφόρων ικανοτήτων των παιδιών. Λειτουργεί τώρα σε 36 χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες: Bricks 4 Kidz Κύπρου, 77770210, www.bricks4kidz.com

Δειτε Επισης

Θρίαμβος της Hyundai στο ράλι «Ακρόπολις» 2024-Και στις τρεις θέσεις του βάθρου των νικητών
Νέα παγωτά PAPAFiLiPOU Protein: Μαζί σου και στην προπόνηση
Η Maserati στο Goodwood Festival of Speed 2024 με δύο ειδικές εκδόσεις
Το Honda Prelude Concept επιστρέφει και στην Ευρώπη-Η Honda γιόρτασε 25 χρόνια υβριδικής τεχνολογίας
DIMCO: Η ιστορία της εταιρείας που «φωτίζει» την Κύπρο από το 1966
Volkswagen: Επένδυση πέντε δισ. στην αμερικανική Rivian-Θα ιδρύσουν μια κοινά ελεγχόμενη επιχείρηση
allin inERGY drink: Το εναλλακτικό ενεργειακό ποτό χωρίς ταυρίνη-Στην κυπριακή αγορά από την Diplomat Distributors
Refan: Ανοίγει κατάστημα στο Mall of Cyprus
Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024