Εγκαίνια νέων κεντρικών γραφείων Ομίλου Καραμοντάνη

Τα εγκαίνια των καινούριων, ιδιόκτητων κεντρικών του γραφείων πραγματοποίησε ο Όμιλος Καραμοντάνη, παρουσία κρατικών και πολιτικών αξιωματούχων, παραγόντων της επιχειρηματικής κοινότητας και συνεργατών της εταιρείας από την Κύπρο και το εξωτερικό.

«Η ολοκλήρωση των νέων γραφειακών του εγκαταστάσεων αποτελεί σημαντικό ορόσημο για τον Όμιλο Καραμοντάνη, που κατά τη διάρκεια των 55 χρόνων λειτουργίας του συνέβαλε δραστικά στην ανάπτυξη των υποδομών και της οικονομίας της Κύπρου, έχοντας ολοκληρώσει ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις σε σημαντικά έργα όπως ξενοδοχεία, νοσοκομεία, ηλεκτροπαραγωγικούς σταθμούς, μονάδες αφαλάτωσης, δημόσια κτίρια, μονάδες επεξεργασίας λυμάτων, κλπ» αναφέρει σκωτικό δελτίο τύπου.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, ο οποίος τόνισε τη σημασία της : «Ως Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού μας χαροποιεί ιδιαίτερα όταν βλέπουμε κυπριακές επιχειρήσεις να πετυχαίνουν τους στόχους τους, να αναπτύσσονται και να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους σε Κύπρο και εξωτερικό. Ιδίως στις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε, δεν νομίζω να υπάρχουν καλύτερες ενδείξεις για τις θετικές προοπτικές της οικονομίας μας από το ξεκάθαρο μήνυμα που στέλνει σήμερα ο Όμιλός σας». Ο Υπουργός επίσης ανακοίνωσε θετικές εξελίξεις σε σχέση με ένα από τα μεγαλύτερα προγραμματισμένα έργα του Ομίλου, τη μαρίνα της Αγίας Νάπας. Σύμφωνα με τον Υπουργό, σύντομα αναμένεται να εκδοθούν όλες οι απαραίτητες άδειες, με τις κατασκευαστικές εργασίες να ξεκινούν το πρώτο εξάμηνο του 2015 και να ολοκληρώνονται μέσα στο 2018.

 

Ο κ. Γεράσιμος Καραμοντάνης, εκ των ιδρυτών και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, που σήμερα κατέχει ηγετική θέση στους τομείς δραστηριοτήτων του με επιτυχημένη παρουσία σε πέντε χώρες, σημείωσε: «Τα εγκαίνια σηματοδοτούν μια μεγάλη επένδυση στην αναπτυξιακή πορεία του Ομίλου και την ενδυνάμωση της παρουσίας και της εικόνας του στην Κύπρο και το εξωτερικό. Η δυναμική και πολύπλευρη εξέλιξη του Ομίλου μας είναι βασισμένη στην καινοτομία, την τεχνολογική εξειδίκευση, την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού μας και φυσικά στην προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας».

Οι νέες εγκαταστάσεις του Ομίλου βρίσκονται στη Βιομηχανική Περιοχή Πέρα Χωριού Νήσου στη Λευκωσία και στεγάζουν το διοικητικό και γραφειακό προσωπικό των πλείστων από τις 14 εταιρείες του Ομίλου. Οι κτιριακές υποδομές καλύπτουν έκταση 3500 τετραγωνικών μέτρων και περιλαμβάνουν γραφεία, τμήματα εξυπηρέτησης, εκθεσιακούς χώρους και αποθήκες.

Σχετικά με τον Όμιλο Καραμοντάνη: Ο Όμιλος Καραμοντάνη ιδρύθηκε στην Αμμόχωστο το 1959 και σήμερα αποτελείται από 14 εταιρείες που απασχολούν πέραν των 200 εργαζομένων. Ο Όμιλος δραστηριοποιείται σε πέντε χώρες και συγκεκριμένα στους εξής τομείς: ηλεκτρομηχανολογικά έργα, εμπόριο ηλεκτρολογικών υλικών, εξαρτημάτων φωτισμού, υδραυλικών ειδών και σωλήνων, επιδιόρθωση, στίλβωση και ενοικίαση

Δειτε Επισης

Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Άλλη μια επιτυχημένη διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με την Μαρίνα Θεοδώρου»
Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα
Ξεκίνησε ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Καθάρισε την Ακτή Ολυμπίων η Imperio-Δράση στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας
Beauty & Wellness: Mια μαγευτική βραδιά πλημμυρισμένη από μουσικές του κόσμου, αρώματα και γεύσεις πολιτισμών
Είδαν το Grand Prix του Μονακό από το «Zeus» του Τζον Χριστοδούλου-Μια ανεπανάληπτη εμπειρία που απόλαυσαν με...χίλια (pics)
Μια μοναδική βραδιά και εντυπωσιακή συμμετοχή στην δεξίωση του Τζον Χριστοδούλου στο Μονακό για τα 60ά του γενέθλια(pics&vid)