Αύξηση 27% στις πωλήσεις της ASOS

Η online εταιρεία μόδας λιανικής ASOS PLC, ανακοίνωσε αύξηση 27% στις πωλήσεις λιανικής για τη χρήση και ανακοίνωσε ότι ο επικεφαλής οικονομικός διευθυντής Nick Beighton θα γίνει chief operating officer με άμεση ισχύ.

Οι πωλήσεις λιανικής για τη χρήση που έληξε στις 31 Αυγούστου αυξήθηκαν στις 955,3 εκατ. στερλίνες (1,5 δισ. δολάρια) σε σχέση με τις 53,8 εκατ. στερλίνες πέρυσι.

 Τα κέρδη προ φόρων υποχώρησαν στις 46,9 εκατ. στερλίνες, από τις 54,7 εκατ. προηγουμένως, εξαιτίας των επενδύσεων στην αποθήκευση, τις νέες δραστηριότητες στην Κίνα, την ανατίμηση της στερλίνας και μια φωτιά σε μια αποθήκη στο Barnsley τον Ιούνιο.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις στις διεθνείς τιμές της, καθώς και στις υποδομές logistics και στις τεχνολογικές πλατφόρμες, και ως εκ τούτου αναμένει ότι τα κέρδη για την επόμενη χρήση θα είναι παρόμοια με αυτή του τωρινού έτους.

Η ASOSανακοίνωσε ότι ξεκίνησε μια έρευνα για νέο οικονομικό διευθυντή. Οι μετοχές έκλεισαν την Δευτέρα στις 1.944 πένες.

Πηγή:www.capital.gr

Δειτε Επισης

Επεκτείνει την γκάμα των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της η Toyota
H Unicars οδηγεί για μια ακόμη χρονιά το Skoda Cyprus Gran Fondo
Η RIFAI στην Κύπρο: Νέα εποχή με πλήρη ανακαίνιση των τριών καταστημάτων της-Μια κομβική στιγμή για το brand
Lexus RZ: Βελτιωμένη απόδοση και νέα εμπειρία πολυτέλειας
Αυθεντική εμπειρία Range Rover στην καρδιά της Λευκωσίας από τον Όμιλο Πηλακτούτα (pics)
CTC AUTOMOTIVE: Το νέο ηλεκτρικό Hyundai INSTER στα τρία κορυφαία μοντέλα των βραβείων World Car 2025
Το «Γιαννούδι» και η συμβολή της ΚΕΟ στην κυπριακή οινοποιία
Η αμιγώς ηλεκτρική εξέλιξη ενός icon...Παγκόσμια πρεμιέρα για το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Toyota C-HR+
Lidl Κύπρου: Η επετειακή καμπάνια για τα 15 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Κύπρο (video)
Το καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής Coligas Fast από την Aboca-Διατίθεται σε όλα τα φαρμακεία παγκύπρια