Powered by

Ελεύθεροι οι Σ. Βέργας, Σολομωνίδου και ο σύζυγός της

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου απέρριψε το αίτημα της Αστυνομίας για προσωποκράτηση των τριών υπόπτων, του Δημάρχου Πάφου Σάββα Βέργα, της συνεργάτιδάς του, Μαρίας Σολομωνίδου και του συζύγου της, Κωνσταντίνου Σύφαντου, οι οποίοι είχαν συλληφθεί  σε σχέση με τη διερευνώμενη υπόθεση συναυλίας του Σάκη Ρουβά.

Ο δικαστής Χρίστος Χριστοδούλου, ανακοινώνοντας την απόφασή του, ανέφερε ότι δεν έχει πρόθεση να προβεί σε μικροσκοπική εξέταση και χαρακτήρισε ασαφή, αόριστη και ελλιπή τη μαρτυρία της Αστυνομίας που δεν αποδεικνύει τη διάπραξη των αδικημάτων.

Θεωρώ, είπε, πρόωρο το αίτημα της Αστυνομίας, οπότε απορρίπτω το αίτημά της για προσωποκράτηση των τριών προσώπων για οκτώ ημέρες και διέταξε όπως αφεθούν ελεύθεροι.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Χάσμα και ολοταχώς προς αδιέξοδο για την ΑΤΑ-Κρατά ζωντανή στον... αναπνευστήρα την προοπτική ο Παναγιώτου
Χωρίς σημαντική μεταβολή έκλεισε την Τρίτη το ΧΑΚ
Αύξηση εσόδων και συγκράτηση δαπανών στον κρατικό προϋπολογισμό μέχρι τον Μάιο-Τα στοχεία του Γενικού Λογιστηρίου
Ευρεία σύσκεψη στο ΕΒΕ Λεμεσού-Τα επόμενα βήματα για τις εξαγγελίες Νίκου Χριστοδουλίδη
Τμήμα Φορολογίας: Αναθεωρημένη έκδοση εργαλείου υπολογισμού τέλους χαρτοσήμου
Με οριακά κέρδη έκλεισε το Χρηματιστήριο τη Δευτέρα
Στον δρόμο για την εκταμίευση άλλων 75,9 εκατ. από το ΣΑΑ η Κύπρος-Εκπλήρωσε ικανοποιητικά 23 ορόσημα
Επιφυλάξεις και ενστάσεις για ενιαίο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα για κρατικούς αξιωματούχους-Τι προνοεί πρόταση του ΑΚΕΛ
Στα €551,2 εκατ. το πλεόνασμα της γενικής κυβέρνησης το πρώτο πεντάμηνο-Τα έσοδα και οι δαπάνες
Πάμε Τρόοδος 2: Αναδείχθηκαν και φέτος οι μικρές κυπριακές επιχειρήσεις-Ικανοποίηση Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη(pics)