Powered by

Ελεύθεροι οι Σ. Βέργας, Σολομωνίδου και ο σύζυγός της

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου απέρριψε το αίτημα της Αστυνομίας για προσωποκράτηση των τριών υπόπτων, του Δημάρχου Πάφου Σάββα Βέργα, της συνεργάτιδάς του, Μαρίας Σολομωνίδου και του συζύγου της, Κωνσταντίνου Σύφαντου, οι οποίοι είχαν συλληφθεί  σε σχέση με τη διερευνώμενη υπόθεση συναυλίας του Σάκη Ρουβά.

Ο δικαστής Χρίστος Χριστοδούλου, ανακοινώνοντας την απόφασή του, ανέφερε ότι δεν έχει πρόθεση να προβεί σε μικροσκοπική εξέταση και χαρακτήρισε ασαφή, αόριστη και ελλιπή τη μαρτυρία της Αστυνομίας που δεν αποδεικνύει τη διάπραξη των αδικημάτων.

Θεωρώ, είπε, πρόωρο το αίτημα της Αστυνομίας, οπότε απορρίπτω το αίτημά της για προσωποκράτηση των τριών προσώπων για οκτώ ημέρες και διέταξε όπως αφεθούν ελεύθεροι.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ανοδικά έκλεισε η εβδομάδα στο ΧΑΚ-Εβδομαδιαίες ζημιές 0,25%
Λιου Τζιαντσάο (ΚΚΚ): Η Κύπρος έχει καταστεί για άλλη μια φορά πύλη για τη συνεργασία Κίνας-Ε.Ε.
Ετήσια αύξηση 1,5% στους εργαζόμενους και 1,9% στις ώρες εργασίας το πρώτο τρίμηνο
Ενίσχυση συνεργασίας Κύπρου-FAO στους τομείς διαχείρισης υδάτινων πόρων, σπατάλης τροφίμων και επισιτιστικής ασφάλειας
Έκανε εργαλείο παρακολούθησης εισαγωγών για μη εκτροπή εμπορίου λόγω δασμών η Κομισιόν
Με αρνητικό πρόσημο έκλεισε την Πέμπτη το Χρηματιστήριο
ΠτΔ: Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο και ένταξη στη Σένγκεν στις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας Ε.Ε.
Αντρέας Κυπριανού: Η ανάγκη απλοποίησης διαδικασιών προς υλοποίηση ΚΑΠ και ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης
Συζήτησαν για τις εμπορικές και επενδυτικές σχέσεις Η.Β. και Λάρνακας Νάκης Αντωνίου και Ύπατος Αρμοστής
Μάκης Κεραυνός: Σταθερή και ανθεκτική η κυπριακή οικονομία-Μας απασχολούν οι ανελαστικές δαπάνες