Powered by

Υπεραγορές: Τα ψώνια πάνε online

Οι ρυθμοί της ζωής μας δεν επιτρέπουν χρόνο για χάσιμο. Αλλά και γιατί να χάσουμε χρόνο όταν η τεχνολογία μας επιτρέπει να ρυθμίσουμε την καθημερινότητα μας εύκολα, γρήγορα και πρακτικά; Γιατί να πάμε να πάρουμε το φαγητό όταν μπορεί να έρθει να μας «βρει» στο σπίτι ή στο γραφείο και γιατί να οδηγήσουμε ως το πλυντήριο αυτοκινήτων όταν μπορεί να έρθει συνεργείο να το καθαρίσει όπου και αν βρισκόμαστε; Με την ίδια λογική τα ψώνια μας στις υπεραγορές μεταφέρονται online, ώστε οι καταναλωτές να εξοικονομούν χρόνο, κόπο αλλά και χρήμα.

Ψωνίζοντας οnline ο καταναλωτής γλιτώνει το χρόνο της οδήγησης, αποφεύγει την κυκλοφοριακή κίνηση αλλά και την ταλαιπωρία της εξεύρεσης χώρου παρκαρίσματος. Παράλληλα, εξοικονομεί χρόνο καθώς αποφεύγει τις ατελείωτες ουρές στο ταμείο και γενικά ολοκληρώνει τα ψώνια του με μεγαλύτερη ταχύτητα. Η περιήγηση στην ιστοσελίδα του online καταστήματος γίνεται πολύ πιο γρήγορα από ότι η περιπλάνηση στους διαδρόμους μιας υπεραγοράς. Επιπλέον η σύγκριση τιμών γίνεται σαφώς πιο γρήγορα, ενώ πάντα μπορείς να ανατρέξεις σε προηγούμενες αγορές για να γλιτώσεις την δημιουργία εκ νέου μίας λίστας αγοράς.

Εκτός από χρόνο όμως ο καταναλωτής γλιτώνει και χρήμα. Εξοικονομεί το κόστος των καυσίμων που θα χρειαζόταν για να πάει στην υπεραγορά και ταυτόχρονα γλιτώνει από περιττά έξοδα χάρη στην τεχνολογία. Στην ουσία, αποφεύγει αυθόρμητες αγορές στις οποίες θα προέβαινε αν περιπλανιόταν στους διαδρόμους του φυσικού καταστήματος και παράλληλα ελέγχει με το πάτημα ενός κουμπιού το συνολικό ποσό του καλαθιού του ανά πάσα στιγμή πριν την πληρωμή. Επιπλέον οι όποιες προσφορές εντοπίζονται πιο γρήγορα αφού τα περισσότερα online stores συγκεντρώνουν τα προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά σε συγκεκριμένο χώρο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα online υπεραγοράς είναι η υπεραγορά Odelo, η οποία στοχεύει να αλλάξει τις συνήθειες του κυπριακού καταναλωτικού κοινού μια για πάντα. Στο μικρό χρονικό διάστημα που λειτουργεί έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα αυτόνομο μοντέλο λειτουργίας, με το οποίο προσφέρει στους καταναλωτές μια πλήρη γκάμα προϊόντων με πάνω από 10,000 χιλιάδες είδη, σε όλες τις κατηγορίες, που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες τους. Επίσης ο καταναλωτής μπορεί να κάνει την παραγγελία του με όλους τους πιθανούς τρόπους: Online, με email & τηλεφωνικώς, και όλους τους πιθανούς τρόπους πληρωμής, online, τηλεφωνικώς και μετρητά κατά την παράδοση. Σημαντικός παράγοντας για την καλύτερη εξυπηρέτηση είναι ότι οι παραδόσεις γίνονται στο χώρο σας καθημερινά Παγκύπρια!
Ο συνδυασμός του εύχρηστου website (υπεραγοράς), πλήρης γκάμας προϊόντων, ανταγωνιστικές τιμές, πολύ καλές προσφορές και Παγκύπριες καθημερινές παραδόσεις, είναι ότι χρειαζόμαστε για αλλαγή και εξεύρεση πολύτιμου χρόνου για τον εαυτό μας και την οικογένεια μας. Για να επισκεφθείτε το Odelo, πατήστε ΕΔΩ.

Δειτε Επισης

Στο 100% του ΑΕΠ το βρετανικό δημόσιο χρέος-Για πρώτη φορά από τη δεκαετία ‘60
Bundesbank: Προειδοποιεί για συρρίκνωση της γερμανικής οικονομίας το τρέχον τρίμηνο
Brexit: Ο «έντονος και συνεχιζόμενος αποπνικτικός αντίκτυπος» στη βρετανική οικονομία
Σταθερά στο 50% τα επιτόκια στη Τουρκία-Για έκτο συνεχόμενο μήνα
Αμετάβλητο στο 5% το επιτόκιο της Τράπεζας της Αγγλίας-Πάνω από το στόχο του 2% ο πληθωρισμός
Πτώση των πωλήσεων ηλεκτρικών οχημάτων στη Γερμανία-Σκιά στην ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου
Πάουελ: Αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα μετά τη μεγάλη περικοπή επιτοκίων
Απειλή για shutdown στις ΗΠΑ-Η Βουλή δεν παρατείνει τον προϋπολογισμό για έξι μήνες
Fed: Μείωσε τα επιτόκια κατά 50 μονάδες βάσης μετά από τέσσερα χρόνια
Η Tupperware ξεκίνησε διαδικασία πτώχευσης-Εδώ και χρόνια η οικονομική κατάσταση της επιχείρησης είχε επηρεαστεί