Οι επιχειρηματίες που είδαν το Barcelona-ΑΠΟΕΛ

Ούτε επιχειρηματική αποστολή να ήταν ο αγώνας του ΑΠΟΕΛ με τη Barcelona στο φημισμένο Camp Nou. Φίλος της στήλης και γνωστός ΑΠΟΕΛίστας που βρέθηκε το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Barcelona μάς ενημέρωσε για το ποιους επιχειρηματίες και όχι μόνο είδε στον αγώνα.

Έχουμε και λέμε, στο Camp Nou είδαμε τον Χριστόφορο Τορναρίτη, μεγαλομέτοχο της CTO και ιδιοκτήτη του Sabai. Μάλιστα ο κ. Τορναρίτης ήταν στο παρελθόν πρόεδρος του Ολυμπιακού Λευκωσίας, αν και ποτέ δεν έκρυψε τη συμπάθειά του για το ΑΠΟΕΛ.

Ο γενικός διευθυντής των τυπογραφείων Cassoulides ήταν επίσης στο Camp Nou, όπως επίσης και οι αδερφοί Χαράλαμπος και Γιώργος Σταμάτη, της φαρμακευτικής Σταμάτη και Σία. Στη Βαρκελώνη βρέθηκε και ο Γιώργος Θεοδότου, των υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο παππούς του, Ανδρέας Παπαέλληνας διετέλεσε πρόεδρος του σωματείου.

Γνωστός ΑΠΟΕΛίστας είναι και ο Ανδρέας Χατζήκυριακος του γραφείου επικοινωνίας ΓΝΩΡΑ, ο οποίος επίσης ταξίδεψε στη Βαρκελώνη για τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ. Στην καταλανική πρωτεύουσα βρέθηκαν και οι γαμπροί του Προέδρου Αναστασιάδη, Γιάννος Λούτσιος και Γιάννης Μισηρλής. Οι δύο άνδρες, αν και οπαδοί της Ανόρθωσης, αξιοποίησαν την ευκαιρία για να βρεθούν στο γήπεδο της Barcelona, ενώ μαζί τους ήταν και ο εγγονός του Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος αρνείται να ακολουθήσει την οικογενειακή συμπάθεια στον Απόλλωνα και βρέθηκε στο Camp Nou με φανέλα του ΑΠΟΕΛ, με τυπωμένο –μάλιστα- το όνομά του.

Τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Barca είδαν επίσης ο δικηγόρος, Γιώργος Παμπορίδης, ο επιχειρηματίας Πανίκος Πέψης αλλά και ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Μιχάλης Σαρρής, ο οποίος βρέθηκε σε πολλά παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη.

 

Δειτε Επισης

Τριάντα τρία χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ΟΕΒ συμπληρώνει ο Μ. Αντωνίου-Το… χθες και το σήμερα
Γιατί η Βουλή δεν ασκεί τον έλεγχό της και στον ΑΔΜΗΕ για την ηλεκτρική διασύνδεση;
Επιβλητικό το νέο Jumbo στην Λευκωσία που έρχεται προσεχώς... (pics)
Η ηλεκτρική διασύνδεση, ο... ζεστός Παπαναστασίου και η υποχρέωση του Μάκη Κεραυνού να μιλήσει
Βασιλικότερη του βασιλέως και στο ζήτημα του τερματικού η Ελεγκτική Υπηρεσία
Η ειλικρίνεια και οι πικρές αλήθειες του Χάρη Γεωργιάδη
Σε εντατικούς ρυθμούς προπόνησης ο Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης
Ποιος θα είναι ο νέος αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς;
Το σήκωσε ο «Καλκαντέρας»… Με την κούπα του πρωταθλητή ο Γιώργος Πέτρου της «Αλάμπρα»
Το μπράβο του Ομονοιάτη Τζον Χριστοδούλου στο ΑΠΟΕΛ για το πρωτάθλημα