Οι επιχειρηματίες που είδαν το Barcelona-ΑΠΟΕΛ

Ούτε επιχειρηματική αποστολή να ήταν ο αγώνας του ΑΠΟΕΛ με τη Barcelona στο φημισμένο Camp Nou. Φίλος της στήλης και γνωστός ΑΠΟΕΛίστας που βρέθηκε το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Barcelona μάς ενημέρωσε για το ποιους επιχειρηματίες και όχι μόνο είδε στον αγώνα.

Έχουμε και λέμε, στο Camp Nou είδαμε τον Χριστόφορο Τορναρίτη, μεγαλομέτοχο της CTO και ιδιοκτήτη του Sabai. Μάλιστα ο κ. Τορναρίτης ήταν στο παρελθόν πρόεδρος του Ολυμπιακού Λευκωσίας, αν και ποτέ δεν έκρυψε τη συμπάθειά του για το ΑΠΟΕΛ.

Ο γενικός διευθυντής των τυπογραφείων Cassoulides ήταν επίσης στο Camp Nou, όπως επίσης και οι αδερφοί Χαράλαμπος και Γιώργος Σταμάτη, της φαρμακευτικής Σταμάτη και Σία. Στη Βαρκελώνη βρέθηκε και ο Γιώργος Θεοδότου, των υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο παππούς του, Ανδρέας Παπαέλληνας διετέλεσε πρόεδρος του σωματείου.

Γνωστός ΑΠΟΕΛίστας είναι και ο Ανδρέας Χατζήκυριακος του γραφείου επικοινωνίας ΓΝΩΡΑ, ο οποίος επίσης ταξίδεψε στη Βαρκελώνη για τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ. Στην καταλανική πρωτεύουσα βρέθηκαν και οι γαμπροί του Προέδρου Αναστασιάδη, Γιάννος Λούτσιος και Γιάννης Μισηρλής. Οι δύο άνδρες, αν και οπαδοί της Ανόρθωσης, αξιοποίησαν την ευκαιρία για να βρεθούν στο γήπεδο της Barcelona, ενώ μαζί τους ήταν και ο εγγονός του Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος αρνείται να ακολουθήσει την οικογενειακή συμπάθεια στον Απόλλωνα και βρέθηκε στο Camp Nou με φανέλα του ΑΠΟΕΛ, με τυπωμένο –μάλιστα- το όνομά του.

Τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Barca είδαν επίσης ο δικηγόρος, Γιώργος Παμπορίδης, ο επιχειρηματίας Πανίκος Πέψης αλλά και ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Μιχάλης Σαρρής, ο οποίος βρέθηκε σε πολλά παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη.

 

Δειτε Επισης

ΑΛΜΑ στο… κενό-Πριν αλέκτορα φωνήσαι επιβεβαίωσε εαυτόν ο Οδυσσέας
Τα βαρυσήμαντα μηνύματα στην τελετή απονομής των 17ων IN Business Awards
Η έξυπνη και γεμάτη νόημα ανάρτηση της Ελληνικής για την Γιορτή της Μητέρας-«Αν η μαμά ήταν κάρτα…»
Μαξιμαλιστικές προσεγγίσεις από συντεχνίες και προς θερμό καλοκαίρι στα εργασιακά με καυτή πατάτα την ΑΤΑ
Τρικούβερτος καβγάς Κουμή-Καρούσου στα social media…Η κόντρα και η αφορμή για να διασταυρώσουν τα ξίφη τους
Παζαράκι PwC Foundation με πολλαπλασιαστικό όφελος
Η καθηλωτική εμπειρία του Μιχάλη Αντωνίου που δεν περιγράφεται με λόγια (pics)
«Ο επαγγελματικός καθαρισμός στα καλύτερά του» και τα εύσημα από Χριστόδουλο Αγκαστινιώτη
Σε δείπνο με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στελεχών της διοίκησης της Eurobank ο Νίκος Χριστοδουλίδης
Ελληνική-Eurobank: Ποιο θα είναι το… σπίτι της ενοποιημένης τράπεζας;