Logistics: Βρείτε τη στρατηγική που σας ταιριάζει

Σε ένα ασταθές και αβέβαιο επιχειρηματικό περιβάλλον, η βελτιστοποίηση των λειτουργιών της εφοδιαστικής αλυσίδας, των logistics, των μεταφορών και του merchandizing αποτελεί μείζονα προτεραιότητα τόσο για την επιβίωση των επιχειρήσεων όσο και για τη λειτουργία της αγοράς. Η επανεξέταση της στρατηγικής στον καθένα από αυτούς τους κλάδους κρίνεται απαραίτητη σήμερα περισσότερο από ποτέ. Το 8ο Συνέδριο & Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου 2014 στο ξενοδοχείο Hilton Park, θα δώσει τις κατευθυντήριες γραμμές και τους τρόπους, που θα οδηγήσουν κάθε εταιρεία στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
 
Στο συνέδριο θα αναλυθούν κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στην ανάπτυξη και το μέλλον του κλάδου. Παράλληλα θα εστιάσει σε καινοτόμες πρακτικές, οι οποίες δύνανται να αναβαθμίσουν τις στρατηγικές επιλογές των στελεχών των κυπριακών επιχειρήσεων για την αποτελεσματική λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας και των logistics.

Όλες οι λύσεις θα είναι εδώ

Στο 8ο Συνέδριο & Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν:

-Όλες οι σύγχρονες επιλογές που έχετε για αναβάθμιση της εφοδιαστικής αλυσίδας και των logistics.

-Οι νέες μέθοδοι με τις οποίες οι προμηθευτές μπορούν να επιτύχουν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα στην καθημερινή πρακτική της εφοδιαστικής αλυσίδας και των logistics, όπως:

Sourcing & inventory management
Storage & warehousing management
Customer service & distribution management
Merchandising management.

-Εναλλακτικοί τρόποι και νέα συστήματα με τα οποία μπορούν να ικανοποιηθούν και οι πιο δύσκολες απαιτήσεις στις υπεραγορές σχετικά με τα retail logistics.

-Οι μέθοδοι διοίκησης του προσωπικού της εφοδιαστικής αλυσίδας και των logistics, βάσει των νέων αναγκών της αγοράς.

- Πρακτικά παραδείγματα από Κύπρο και Ελλάδα για επιτυχή και αποδοτική εφαρμογή νέας στρατηγικής στην εφοδιαστική αλυσίδα και τα logistics.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ εδώ:www.imhbusiness.com

Ό,τι νεότερο στην Έκθεση

Παράλληλα με το συνέδριο, κορυφαίες εταιρείες του κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας θα δώσουν νέες λύσεις και εργαλεία για κάθε επιχείρηση, ανάλογα με το είδος, το μέγεθος και τις δραστηριότητες της, ώστε νε επιτύχει σίγουρα και γρήγορα αύξηση των εργασιών, της παραγωγικότητας και του τζίρου της, με ταυτόχρονη μείωση του κόστους. Στην έκθεση συμμετέχουν οι: ΜΤΝ Business, Powersoft Computer Solutions, Diakinisis Logistics Services (CY), DIAPO, Frotcom Cyprus, G.A.P Vassilopoulos Logistics, Mantis (Cyprus) Ltd, Singularlogic Innovation at your doorstep, Spima, SSI Schaefer και Uniplant Ltd.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής στο: www.imhbusiness.com

Ακροατήριο

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρηματίες, ανώτερα και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, όπως: Διευθύνοντες συμβούλους, γενικούς, εμπορικούς και τεχνικούς διευθυντές, οpera­tions directors /managers, διευθυντές εφοδιαστικής αλυσίδας και logistics, πωλήσεων, μάρκετινγκ και παραγωγής. 

Πληροφορίες

Οργάνωση: ΙΜΗ και ΕΥ. Χορηγοί: Foodlink, ΜΤΝ Business και Powersoft Computer Solutions. Υποστηρικτής: Γενικές Ασφάλειες Κύπρου. Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business, ΙnΒusinessΝews.com, Εκδοτικός Οίκος ΔΙΑΣ και Τηλεόραση Σίγμα. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)