Το 1ο Ιnternational Βeer Τasting στο Moondog’s

Οι λέξεις «μπύρα» και «δοκιμή» ήταν αρκετές για να προσελκύσουν εκατοντάδες άτομα στο 1ο Ιnternational Βeer Τasting που διοργανώθηκε στην μπυραρία Moondog’s.

Περισσότερα από 1000 άτομα επισκέφθηκαν την μπυραρία για να δοκιμάσουν τις 109 μπύρες που είχαν στηθεί στον κήπο και στον εσωτερικό χώρο του Moondog's, αλλά και το φημισμένο burger του σεφ και τα Γερμανικά λουκάνικα.

Το Moondog’s πλημμύρισε κόσμο και τις τρεις βραδιές του event. Από τις 6:00 το απόγευμα ως και μετά τα μεσάνυχτα οι λάτρεις της μπύρας σχημάτιζαν ουρές για να γεμίσουν ξανά και ξανά το ποτήρι τους αλλά και να δοκιμάσουν νέες γεύσεις που δεν βρίσκουν εύκολα στην Κύπρο.

 

Κατά τη διάρκεια του event ο κόσμος δοκίμαζε και ψήφιζε την αγαπημένη του μπύρα, την οποία θα σερβίρεται στο μαγαζί ως μπύρα του μηνά.
Νικήτρια ήταν η μπύρα Fucking Hell, ακολούθησε η Prime Amber και τρίτη η μπύρα Keo, η οποία αν και ήδη προσφέρεται στο Moondogs έχει φανατικούς οπαδούς.
Ο κόσμος δοκίμασε μπύρες όπως οι Chimay Blue, Karmeliet, Kwak, Duvel, Delirium Red, Guden Carolus, Ginger Joe, HB, Minetime Chocolate και πολλές άλλες.

Ο ιδιοκτήτης Μάριος ανέφερε ότι το 2ο International Βeer Τasting θα διοργανωθεί τον επόμενο χρόνο με ακόμα περισσότερες μπύρες!

 

Δειτε Επισης

Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα
Ξεκίνησε ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Καθάρισε την Ακτή Ολυμπίων η Imperio-Δράση στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας
Beauty & Wellness: Mια μαγευτική βραδιά πλημμυρισμένη από μουσικές του κόσμου, αρώματα και γεύσεις πολιτισμών
Είδαν το Grand Prix του Μονακό από το «Zeus» του Τζον Χριστοδούλου-Μια ανεπανάληπτη εμπειρία που απόλαυσαν με...χίλια (pics)
Μια μοναδική βραδιά και εντυπωσιακή συμμετοχή στην δεξίωση του Τζον Χριστοδούλου στο Μονακό για τα 60ά του γενέθλια(pics&vid)
Η Lidl φέρνει το Lidl Youth Camp στο UEFA Women’s EURO 2025™