Powered by

EasyJet: Νέο mobile app για σάρωση διαβατηρίων

Η easyJet πρόσθεσε μια νέα λειτουργία στην ήδη πολυβραβευμένη mobile εφαρμογή της, που επιτρέπει στον επιβάτη να σαρώνει το διαβατήριο του, καθιστώντας την πρώτη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία που διαθέτει τέτοια λειτουργία.

Η εφαρμογή αυτή της easyJet, την οποία έχουν κατεβάσει πάνω από 10 εκ φορές μέχρι στιγμής, επιτρέπει στους επιβάτες που διαθέτουν iOS ή Android συσκευές να σαρώσουν τα στοιχεία των διαβατηρίων τους, χρησιμοποιώντας την κάμερα του κινητού τους, καθιστώντας πιο γρήγορη και πιο εύκολη την διαδικασία check-in.

 

 

Ο James Millett,  Επικεφαλής του Digital της easyJet δήλωσε: «Η νέα αυτή λειτουργία – σάρωση διαβατηρίων-, θα εξοικονομήσει χρόνο για τους εκατομμύρια πελάτες μας που χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να εισάγουν τα ταξιδιωτικά τους στοιχεία. Είναι άλλο ένα παράδειγμα των καινοτομιών που προσφέρει η easyJet για να κάνει το ταξίδι των επιβατών της εύκολο και προσιτό. Έχουμε αναπτύξει τη νέα λειτουργία σε συνεργασία με την υπηρεσία διαχείρισης προσωπικών στοιχείων Jumio, για να εξασφαλίσουμε ότι τα στοιχεία μπορούν να σαρωθούν πιο εύκολα και με ασφάλεια. Σε συνδυασμό με τη λειτουργία επιβίβασης, οι πελάτες μας μπορούν τώρα να κάνουν check-in από τα κινητά τους έως και 2 ώρες πριν από την πτήση, σε ένα από τα 110 αεροδρόμια που πετά η easyJet στην Ευρώπη.»

Η mobile εφαρμογή της easyJet είναι διαθέσιμη για να την κατεβάσετε και πρόσφατα βραβεύτηκε ως η «Best Mobile Solution Booking» στα βραβεία Mobile Travel & Tourism 2014, και «Best B2C App» στο Marketing στα Mobile Awards πέρσι. Η easyJet έχει δεσμευτεί να καινοτομεί για να κάνει το ταξίδι πιο εύκολο. Φέτος ξεκίνησε μια συνεργασία με το flightradar24 για  παρακολούθηση των πτήσεων, επίσης  παρουσίασε ένα ζωντανό σύστημα ενημέρωσης για να συνδέεται με τους ταξιδιώτες, καθώς ήταν και η πρώτη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία που προχώρησε σε δοκιμαστική λειτουργία με το iBeacons.

Δειτε Επισης

Η έκθεση της Κομισιόν για το Κράτος Δικαίου... Τι ζητούν και τι περιμένουν επιχειρήσεις και επενδυτές από την Κύπρο
Επαναρχίζει τις πτήσεις προς Ισραήλ η Wizz Air-Πότε ξεκινούν
Η Ελλάδα στο top 3 των ευρωπαίων ταξιδιωτών και το 2025-Άνοδος σε βασικές αγορές
Από παρΑΤΑση σε… παράτηση-Νέος κύκλος επαφών με ορίζοντα 10 ημερών για κατάληξη ή αδιέξοδο
Άναψε πράσινο φως για το Hadassah Healthcare Park-Τι θα περιλαμβάνει η μεγάλη ανάπτυξη στη Λακατάμια
Έλενα Κούσιου-Χατζηδημητρίου: Ολοκληρωμένη η στεγαστική πολιτική, έρχονται νέες λύσεις και προγράμματα
Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα η ηλεκτρική διασύνδεση και κάπου στο... μέλλον η ολοκλήρωση του τερματικού
Φρέναρε η αγορά αυτοκινήτου το πρώτο εξάμηνο...Κάμψη στα σαλούν, άνοδος για υβριδικά και ηλεκτρικά
Έγινε το αναμενόμενο...Εξαντλήθηκαν εν ριπή οφθαλμού οι χορηγίες για την ηλεκτροκίνηση
Θέατρο του παραλόγου η ηλεκτρική διασύνδεση-Πλήρης στασιμότητα, αλλά το έργο «συνεχίζεται» και θέλει χρήμα ο ΑΔΜΗΕ