Μαυρομμάτης: Η ΗΑΝΑ και οι χρήσεις της

Τις χρήσεις του προγράμματος ΗΑΝΑ εξήγησε κατά την ομιλία του σε συνέδριο της SAP ο Μένοικος Μαυρομμάτης, Cyprus Country Leader της Cisco. 

Όπως ανέφερε, το πρόγραμμα μπορεί να στηρίξει όλες τις λειτουργίες μιας επιχείρησης σε αληθινό χρόνο. Προβλήματα, όπως ανταπόκριση της επιχείρησης σε αλλαγές, αργές διαδικασίες ανάλυσης και περίπλοκη υποδομή μπορούν να λυθούν με τη ΗΑΝΑ. 

Ο δε συνδυασμός Cisco Unified Computing System και SAP HANA δίνει ακόμα περισσότερες δυνατότητες γιατί μπορεί να ξεκινά με μικρά συστήματα και να μεγαλώνει όπως η επιχείρηση. Η δυνατότητες τουSAP HANA πάνω σε  Cisco UCS που είναι πλέον η #1 πλατφόρμα στον κόσμο σε Blade Servers στην Βόρεια Αμερική, γίνονται γεωμετρικά μεγαλύτερες.

Μέσα από την χρήση του προγράμματος, σύμφωνα με τον κ. Μαυρομμάτη, μια επιχείρηση μπορεί να αυξήσει την ανάπτυξη της, να μετατρέψει τα στοιχεία σε πληροφορίες και να αλλάξει πορεία προτεραιοτήτων. 

Στην ουσία, η τεχνολογία SAP HANA βασίζεται στην βασική μνήμη για αποθήκευση των δεδομένων υπολογιστή, ενώ παρέχει γρηγορότερη και πιο προβλέψιμη απόδοση από τα συστήματα διαχείρισης βάσης δεδομένων που απασχολεί τον μηχανισμό χώρου αποθήκευσης δίσκου. 

Ένα παράδειγμα χρήσης των προγραμμάτων της SAP, που έδωσε ο κ. Μαυρομμάτης, είναι η Αρχή Ηλεκτρισμού. Ο οργανισμός χρησιμοποιεί τις εφαρμογές της εταιρείας σε όλα τα τμήματα του. Με την χρήση αυτών των εφαρμογών, η Αρχή έχει βελτιώσει την απόδοσή της, ενώ μέσα από τα προγράμματα έχει αυξήσει την παραγωγικότητα της. Η ΑΗΚ  έχει πρόσφατα μεταφέρει την εφαρμογή της SAP σε Cisco UCS. 

Δειτε Επισης

Στην Logicom Solutions ο εκσυγχρονισμός και επέκταση της υποδομής ασύρματου δικτύου του Παν. Κύπρου
Η Cosmos Business Systems υπέγραψε σύμβαση για την προμήθεια και εγκατάσταση Data Center της CΥΤΑ
Επιτυχής η πρώτη άσκηση κυβερνοασφάλειας-Σημαντικό ορόσημο για την ενίσχυση της ετοιμότητας της Κύπρου
Πώς το ΑΙ αναβαθμίζει συνολικά το CRM και οι λύσεις που προσφέρει η Softone
ΓΔΕΕ: Άκυρο το πρόστιμο από Κομισιόν κατά της Google για το AdSense
Ψηφιακή μετάβαση και καινοτομία: Έννοιες συνυφασμένες με την ανταγωνιστικότητα της Κύπρου
SignalGeneriX: Η πρώτη κυπριακή εταιρεία που διακρίνεται στα διεθνή βραβεία αριστείας τεχνολογίας στρατού 2024
Βασικοί παράγοντες που οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό
Η εμπειρία στο 4th Summer School For Female Leadership In The Digital Age-Ένα πρόγραμμα της Huawei (pics)
Το European Researchers’ Night επιστρέφει στην Κρατική Έκθεση στις 27 Σεπτεμβρίου