PROMOTIONAL: Fileminders: Έμφαση στους ανθρώπους

Το Investors in People πρόσθεσε πραγματική αξία στην Fileminders. 

Η εταιρεία αποτελεί εδώ και 10 χρόνια τον πιο έμπιστο συνεργάτη πέραν των 600 επιχειρήσεων στα θέματα επαγγελματικής διαχείρισης των αρχείων και των πληροφοριών τους. Η πιστοποίηση με διεθνή βραβεία και πρότυπα ποιότητας, καθώς και η εμπειρία και τεχνογνωσία της εταιρείας, την έχουν οδηγήσει σήμερα στην ηγετική θέση του τομέα της. Μέσα από μια δεκαετία γεμάτη προκλήσεις και ενοποιώντας τις βασικές της υπηρεσίες, η εταιρεία είναι σήμερα σε θέση να προσφέρει λύσεις προσαρμοσμένες σε κάθε τομέα επιχειρήσεων, να παρέχει στους πελάτες της πλήρη έλεγχο του κύκλου ζωής των πληροφοριών τους και να επιτυγχάνει άμεση μετάβαση στην ασφαλή ηλεκτρονική διαχείριση των πληροφοριών τους.

Αναγνωρίζοντας ότι κάθε μέλος της ομάδας της διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στο να επιτυγχάνονται οι στρατηγικοί στόχοι της εταιρείας και συνεχίζοντας την προσπάθεια για ουσιαστική ανάμειξη του προσωπικού στην επίτευξη των στόχων της και της δημιουργίας εργασιακού περιβάλλοντος με ευκαιρίες μάθησης και ανάπτυξης δεξιοτήτων, η εταιρεία προχώρησε στη διαδικασία πιστοποίησης με το πρότυπο Investors in People.

Δυνατά γνωρίσματα 

Δυνατά χαρακτηριστικά της εταιρείας, όπως διαφάνηκε μέσα από την αξιολόγηση για το πρότυπο, αποτελούν η νεανική, καινοτόμος και δυναμική της κουλτούρα, η δέσμευση του προσωπικού και η αφοσίωσή του στην επίτευξη των στόχων και της στρατηγικής της διοίκησης. Η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι υπάλληλοί της στη διοίκηση και τις αποφάσεις της θεωρήθηκε, επίσης, άξια αναφοράς από την αξιολογητή.

Μέσα από τη διαδικασία πιστοποίησης ενδυναμώθηκαν η επικοινωνία και η ομαδικότητα. Επιτεύχθηκε, επίσης, η εισαγωγή σημαντικών πρακτικών εκπαίδευσης, αξιολόγησης και βελτίωσης του προσωπικού. Η εταιρεία επενδύει στην ανάπτυξη και αξιοποίηση του κάθε υπάλληλου ξεχωριστά, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη των ηγετικών ικανοτήτων των υπεύθυνων των τμημάτων. Επισημαίνεται ότι σημαντική βελτίωση επιτεύχθηκε, ακόμα, στη συμμετοχή, την επικοινωνία και τη διαφάνεια σε σημαντικά εταιρικά ζητήματα. Οι στρατηγικοί στόχοι της εταιρείας έχουν εξηγηθεί και εμπεδωθεί από το προσωπικό, έχουν αναπτυχθεί δείκτες μέτρησης της απόδοσης των τμημάτων και των ατόμων και οι εργαζόμενοι γνωρίζουν πια τι αναμένεται από αυτούς να κάνουν, για να συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση και ανάπτυξη της εταιρείας.

Επένδυση στο μέλλον 

Επενδύοντας στο μέλλον, η εταιρεία σκοπεύει να συνεχίσει την εισαγωγή καινοτόμων διαδικασιών και πρακτικών που στοχεύουν στη δέσμευση και εμπιστοσύνη του προσωπικού της. Στόχος της είναι η διατήρηση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών και του καινοτομικού της χαρακτήρα και η βελτίωση των πρακτικών αναγνώρισης και επιβράβευσης του προσωπικού της, μιας και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους ανθρώπους της.

Χρίστια Γιασίτη, υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού

«Το Investors in People πρόσθεσε πραγματική αξία στην επιχείρησή μας, μέσω της υποστήριξης που παρέχει για την αποτελεσματική αξιοποίηση, αναγνώριση και ανάπτυξη των ικανοτήτων, των δεξιοτήτων και των γνώσεων των ανθρώπων μας. Η ομάδα της Fileminders είναι πολύ περήφανη που έχει πιστοποιηθεί με το Investors in People. Είναι απόδειξη της ισχυρής επαγγελματικής κουλτούρα μας, των ικανοτήτων του προσωπικού μας και το πιο σημαντικό, της δέσμευσής μας για συνεχή βελτίωση και επιδίωξη της αριστείας».


FACTS & FIGURES

Πελατολόγιο πέραν των 600 εταιρειών, που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ελεγκτικά και δικηγορικά γραφεία, τραπεζικούς οργανισμούς, ασφαλιστικές εταιρείες, ιατρικές υπηρεσίες, ημικρατικούς οργανισμούς και δημοτικές Αρχές. Η εταιρεία διαθέτει παγκύπρια τρεις εγκαταστάσεις.

FILEMINDERS

Διεύθυνση κεντρικών γραφείων: Τ.κ.:16237, 2087, Λευκωσία 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 77778666                                                    
Φαξ: 22833852
Ιστοσελίδα: www.fileminders.com.cy

Η παρουσίαση δημοσιεύθηκε στο πλαίσιο του αφιερώματος Investors in People του τεύχους Αυγούστου του περιοδικού IN Business.

Δειτε Επισης

Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)