Fileminders: Ψάχνοντας για χρυσό

H Fileminders, πιστή στη δέσμευσή της για ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού της αλλά και της στενής επαφής μαζί του, προχώρησε στην υλοποίηση έργου, που στόχο είχε την κατάρτιση των εργαζομένων στην εταιρεία.
Το εργαστήρι έλαβε χώρα στις 11 Οκτωβρίου και είχε ως στόχο οι συμμετέχοντες, μέσα σε περιορισμένο χρόνο και πόρους, να συνεργαστούν αποτελεσματικά με όλα τα μέλη της ομάδας, προκειμένου να πετύχουν τους αντίστοιχους στόχους. Μέσα από υποθετικά σενάρια έπρεπε να συνεργαστούν και να βρουν λύσεις στις αποστολές που είχαν να διεκπεραιώσουν.
Οι πιέσεις και η ανησυχία από τις αποστολές του εργαστηρίου ήταν βασισμένες σε πραγματικές συνθήκες μιας συμβατικής μέρας στη δουλειά είτε αυτές αφορούν χρονοδιαγράμματα είτε έλλειψη βασικών μέσων που χρειάζεται μια επιχείρηση.
«Επιβιώνοντας στην έρημο με στόχο να βρεις όσο το δυνατόν περισσότερο χρυσό! Να περνάς καλά ενώ αναπτύσσεις στρατηγική σκέψη, ομαδική εργασία, διαχείριση χρόνου και μέσων. Πολύ καλά τα πήγαμε!» αναφέρει η Άντρεα Αντωνίου, Chief Operations Manager της εταιρείας. Και προσθέτει: «Μάθαμε πολλά πράγματα ενώ περνούσαμε ωραία και παίρναμε συνεχώς γνώση ο ένας από τον άλλο».  
 

 

Η εταιρεία
Η Fileminders ιδρύθηκε το 2003 και είναι κορυφαία εταιρεία σε εργασίες που αφορούν διαχείριση και φύλαξη αρχείων (RIM). Είναι βασισμένη σε εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία ειδικών του κλάδου και παρέχει υπηρεσίες βασισμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά, ανεξαρτήτως μεγέθους ή φύσης εργασιών. «Φιλοσοφία μας είναι να εφαρμόζουμε λύσεις αναλόγως των αναγκών του πελάτη μας με προσωπική προσοχή κάθε εργασίας που αναλαμβάνουμε, αλλά και υψηλά επίπεδα υπηρεσιών», αναφέρει η διεύθυνση της Fileminders.


Οι υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία χωρίζονται σε τέσσερεις βασικούς τομείς:
-Διαχείριση αρχείων
-Σκανάρισμα και παροχή κάθε είδους υπηρεσίας στον τομέα της διαχείρισης αρχείων
-Φύλαξη αρχείων
-Αρχείο Τύπου.
Το 2007 η εταιρεία εξασφάλισε το Βραβείο Καινοτομίας της ΟΕΒ, ενώ το 2011 τιμήθηκε με το Βραβείο Μικρομεσαία Επιχείρηση στα
IΝ Business Awards.


Η εταιρεία, λόγω της γνώσης και της σοβαρότητας με την οποία πορεύεται, έχει πλέον καθιερωθεί στη συνείδηση των τοπικών επιχειρήσεων ως αξιόπιστος εταίρος και κορυφαία στον κλάδο της.

Δειτε Επισης

Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)