Change Management: Κάντε το όπως η Prudential Retail

Ο παγκοσμίως γνωστός αναμορφωτής επιχειρηματικών στρατηγικών και ανθρώπινου δυναμικού, Roger Flynn, αποκαλύπτει τα μυστικά του στο 13ο Συνέδριο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.


Πώς μπορεί μια επιχείρηση με 6000 υπαλλήλους να εγκαταλείψει το παραδοσιακό μοντέλο εργασίας, να πείσει το προσωπικό της να αφήσει την παλιά κουλτούρα, να επιτύχει ανανέωση, έξι εκατομμύρια πελάτες και πωλήσεις £2 δις; Το ερώτημα δεν είναι ουτοπικό. Πρόκειται για την περίπτωση της Prudential Retail, που με γενικό διευθυντή τον Roger Flynn, πέτυχε το «ακατόρθωτο».  Η δική σας επιχείρηση μπορεί να το κατορθώσει; Μπορεί, με τα δικά της μέτρα, να μεταμορφωθεί σε ένα ανάλογο επιτυχημένο κυπριακό case study; Ο Roger Flynn απαντά ότι «βεβαίως και μπορεί» και τη σιγουριά του αυτή θα στηρίξει με επιχειρήματα στο πλαίσιο του 13ου Συνεδρίου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, που διοργανώνουν η ΙΜΗ και η PwC Κύπρου, στις 22 Οκτωβρίου 2014 στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία. Τίτλος του: «Change Management: Engaging the People, Managing the Process».

Ο Roger Flynn ανέλαβε την Prudential Retail με ζητούμενο, συν τοις άλλοις,  τη μετάβαση από την ατυχή πορεία της κακής διαχείρισης του συστήματος συντάξεων στη νέα εποχή της μεταρρύθμισής του. Εργάστηκε με τον δικό του «μαγικό» τρόπο στρατηγικής και τα κατάφερε, όπως με τα δικά τους δεδομένα χειρίστηκε εταιρείες – κολοσσούς, όπως οι Virgin, British Airways και BBC, δίδοντας τους το δικαίωμα να μιλάνε για την επίτευξη ενός επιχειρηματικού «θαύματος», το οποίο αρχίζει και τελειώνει στο χειρισμό και την επιτυχή ανάμειξη του ανθρώπινου δυναμικού. Κι όλα αυτά χάρη στον κ. Flynn και τις νέες λύσεις που εφάρμοσε, όπως, η Scottish Amicable, η M&G και η Egg.

Για τα μικρά και μεγάλα «θαύματα» που μπορεί κάθε κυπριακή εταιρεία να επιτύχει, ακόμα και στις δυσκολότερες των εποχών, θα μιλήσει στο συνέδριο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού ο διάσημος «μάγος» των brands. Θα αποκαλύψει στο κυπριακό κοινό τις μεθοδολογίες που ακολουθεί, πώς αυτές μπορούν να εφαρμοστούν στην Κύπρο και με ποιους τρόπους δύνανται να κάνουν την επιχείρησή σας ικανή να ξεπερνά τον ανταγωνισμό με ένα ισχυρό και έμπιστο brand.


Για το πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ εδώ:
 

Οργάνωση: PwC Κύπρου και ΙΜΗ. Χορηγοί: Cablenet, DHL Express Κύπρου και Γιώργος Ζ. Γεωργίου & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε. Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business και inbusinessnews.com.
Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, www.imhbusiness.com, events@imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)