CIM: Πρώτοι απόφοιτοι από το London South Bank University

Το CIM ανακοίνωσε την επιτυχή ολοκλήρωση σπουδών 24 φοιτητών του προγράμματος Master in Business Administration (MBA) που προσφέρει το CIM με το Διεθνούς εμβέλειας London South Bank University.

Το CIM μετά από μακρόχρονη και ενδελεχή αξιολόγηση από το αγγλικό πανεπιστήμιο London South Bank University έτυχε ιδρυματικής αξιολόγησης και έτσι οι δύο Οργανισμοί ήρθαν σε συμφωνία από το 2012 που παρέχει την ευκαιρία σε Κύπριους φοιτητές να αποκτήσουν Βρετανικό ΜΒΑ σε μόνο 15 μήνες σε Λευκωσία και Λεμεσό με βραδινά μαθήματα και με δίδακτρα μόνο 8000 Ευρώ. Οι απόφοιτοι είναι όλοι Κύπριοι εργαζόμενοι που δεν θα είχαν την δυνατότητα σε διαφορετική περίπτωση να αποκτήσουν Βρετανικό ΜΒΑ.

Η μεγαλειώδης Τελετή Αποφοίτησης του London South Bank University πραγματοποιήθηκε στο φημισμένο Royal Festival Hall, London, την Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014 και αριθμός  φοιτητών ταξίδεψαν στο Λονδίνο για να λάβει μέρος στην μεγαλειώδη τελετή αποφοίτησης.  Το Διοικητικό Συμβούλιο του CIM, το οποίο εκπροσωπήθηκε στην τελετή από τον Βοηθό Διευθυντή κ. Γιάγκο Χατζηγιάννη, θέλει να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια προς τους επιτυχόντες φοιτητές και τους εύχεται κάθε επιτυχία στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Το CIM για 36 χρόνια έχει ως αποστολή την αναβάθμιση των Κυπριακών επιχειρήσεων προσφέροντας προγράμματα εξειδικευμένα στις lανάγκες του σύγχρονου φοιτητή και η συνεργασία αυτή αποτελεί τρανή απόδειξη της σημαντικής του προσφοράς.

 

Δειτε Επισης

Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)