Γιασεμίδης και Τσίγκης νέοι partners στο K. Treppides & Co Ltd

O οίκος παροχής συμβουλευτικών και ελεγκτικών υπηρεσιών K. Treppides & Co Ltd, μέσω ανακοίνωσής του ενημερώνει για το διορισμό δύο νέων partners στην εταιρεία. 

Πιο ειδικά αναφέρεται ότι ο Ανδρέας Γιασεμίδης, από τις αρχές Οκτωβρίου έχει αναλάβει ως partner στον οίκο. Ο κ. Γιασεμίδης είναι πτυχιούχος στα Οικονομικά με ειδίκευση στη Λογιστική και τα χρηματοοικονομικά. Τονίζεται πως ο Ανδρέας Γιασεμίδης είναι μέλος του Chartered Accountant (FCA) of ICAEW και ενεργό μέλος του ICPAC. 

Μάλιστα, ο κ. Γιασεμίδης είναι ιδρυτικό μέλος και συμμετέχει στο ΔΣ του Cyprus Investment Fund Association (CIFA). Από τον Μάρτιο του 2013 ο Ανδρέας Γιασεμίδης είχε τη θέση του principal στον οίκο K. Treppides & Co Ltd. 
Τονίζεται ακόμη ότι έχει μεγάλη πείρα σε παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τράπεζες, εταιρείες που ασχολούνται με χρηματοοικονομικά αλλά και ταμεία (funds). Είναι ακόμη μη εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου.

Από την 1η Οκτωβρίου, επίσης, στην εταιρεία K. Treppides & Co Ltd ο Δημήτρης Τσίγκης έχει καταστεί partner. Οι σπουδές του κ. Τσίγκη αφορούν τη διαχείριση των οικονομικών του κράτους και είναι Associate Chartered Accountant (ACA), μέλος του ICPAC ενώ κατέχει και ειδική άδεια παροχής υπηρεσιών από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. 

Μάλιστα ο Δημήτρης Τσίγκης είναι δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Στροβόλου αλλά και μέλος του Συμβουλίου Αποχετεύσεως Λευκωσίας. Διετέλεσε πρόεδρος του ΔΣ της ΣΠΕ Στροβόλου. 

Από τον Νοέμβριο του 2013 κατείχε στον οίκο τη θέση του principal. Ο κ. Τσίγκης έχει πείρα σε τομείς επενδυτικής τραπεζικής, επενδυτικών ταμείων και είχε συνεργασία με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου. Παράλληλα, ο κ. Τσίγκης είναι παραδίδει διαλέξεις στο CIIM για την ανταγωνιστικότητα των κυπριακών επιχειρήσεων.

Δειτε Επισης

Cyta: Κέρδισε έφεση κατά της ΕΠΑ για επιβολή διοικητικού προστίμου €663.000
Οι μεταρρυθμίσεις και οι επενδύσεις του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας που αλλάζουν την Κύπρο
Χορηγοί, απονεμητές, παρευρισκόμενοι... Όλες οι δηλώσεις από τα 16α IN Business Awards (vid)
Κύπρος Νικολαΐδης: Αυτό το βραβείο είναι σημαντικό για μένα, προέρχεται από την πατρίδα μου (vid)
Γιώργος Κοσιής & Σάββας Κοσιής: Επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών μας, δεν σταματάμε εδώ (vid)
Γιώργος Μούντης: Επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς των συναδέλφων και συνεργατών μας το IN Business Award (vid)
Grant Johnson: Το μέλλον του τουρισμού στην Κύπρο προμηνύεται λαμπρό (vid)
Κατιάνα Μούσα: Η ECOMMBX βλέπει μπροστά, τα καλύτερα έρχονται (vid)
Με μεγάλη επιτυχία το «2ο Cyprus: The New Global Tech & Innovation Hub Summit» (pics)
ΚΟΕ Πανεπιστημίου Κύπρου: Οριακή βελτίωση του οικονομικού κλίματος τον Απρίλιο