Funifi: Συμφωνία με Unilever και κεφάλαιο $450.000

Το κυπριακό startup Funifi έχει εξασφαλίσει κεφάλαιο $450.000 και έχει λανσάρει την καινοτόμα εφαρμογή του που απευθύνεται σε γονείς. 

Η εφαρμογή, που φέρει την επωνυμία Funifi DO είναι διαθέσιμη στο Apple App store και είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για την οικογένεια. Στην ουσία μετατρέπει τις δουλειές του σπιτιού σε διασκέδαση για τα παιδιά, ενώ παράλληλα παρέχει ασφαλή online shopping εμπειρία. Παράλληλα βοηθάει τους γονείς να λαμβάνουν πιο ενημερωμένες αποφάσεις για την οικογένειά του. 

Συμφωνία με Unilever
Η ομάδα υπέγραψε πρόσφατα μια συνεργασία με την Unilever UK σε μια προσπάθεια παράλληλης προώθησης των προϊόντων τους και των δραστηριοτήτων προώθησης των δύο εταιριών. Το πλήρες λανσάρισμα του Funifi DO, στο Ηνωμένο Βασίλειο υπολογίζεται να  ξεκινήσει μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. 

To Funifi DO διαθέτει 3 βασικές λειτουργίες
Chore reward
: Οι γονείς μπορούν να αναθέσουν καθήκοντα στα παιδιά τους καθορίζοντας την αξία τους σε μονάδες. Έτσι, οι γονείς μπορούν να δίνουν κίνητρα στα παιδιά, για να ολοκληρώνουν τις δουλειές του σπιτιού με αντάλλαγμα αμοιβές, όπως έξοδο στο σινεμά. 

Store: Η εφαρμογή παρέχει στα παιδιά ένα ασφαλές περιβάλλον απ᾽ όπου μπορούν να κάνουν εγκεκριμένες από τους γονείς αγορές χωρίς να πρέπει να έχουν στην κατοχή τους τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας των γονιών τους. 

Insights: To Funifi Do παρέχει στους γονείς insights σχετικά με τις συνήθειες της οικογένειάς, μέσω πληροφοριών όπως το μέσο χαρτζιλίκι που δίνεται σε άλλα παιδιά και την κατάλληλη ώρα για ολοκλήρωση της κατ᾽οίκον εργασίας. 

Επιπλέον, η Funifi εγκαινίασε πρόσφατα τα νέα γραφεία της στη Λευκωσία. Ο CEO και συνιδρυτής της Funifi, Αndrew Michael, σχολιάζοντας τα funds που έχει εξασφαλίσει η Funifi αναφέρει: «έχουμε εξασφαλίσει το επόμενο στάδιο της εξέλιξής μας από επενδυτές που πραγματικά μοιράζονται το όραμά για την επιχείρηση μας». 

Ένας τους επενδυτές, Claus Meldgaard Rasmussen, ο οποίος έχει έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο υπογραμμίζει ότι «η Funifi είναι ένα πολύ συναρπαστικό project για εμάς». 

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή εδώ

Δειτε Επισης

Στην Logicom Solutions ο εκσυγχρονισμός και επέκταση της υποδομής ασύρματου δικτύου του Παν. Κύπρου
Η Cosmos Business Systems υπέγραψε σύμβαση για την προμήθεια και εγκατάσταση Data Center της CΥΤΑ
Επιτυχής η πρώτη άσκηση κυβερνοασφάλειας-Σημαντικό ορόσημο για την ενίσχυση της ετοιμότητας της Κύπρου
Πώς το ΑΙ αναβαθμίζει συνολικά το CRM και οι λύσεις που προσφέρει η Softone
ΓΔΕΕ: Άκυρο το πρόστιμο από Κομισιόν κατά της Google για το AdSense
Ψηφιακή μετάβαση και καινοτομία: Έννοιες συνυφασμένες με την ανταγωνιστικότητα της Κύπρου
SignalGeneriX: Η πρώτη κυπριακή εταιρεία που διακρίνεται στα διεθνή βραβεία αριστείας τεχνολογίας στρατού 2024
Βασικοί παράγοντες που οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό
Η εμπειρία στο 4th Summer School For Female Leadership In The Digital Age-Ένα πρόγραμμα της Huawei (pics)
Το European Researchers’ Night επιστρέφει στην Κρατική Έκθεση στις 27 Σεπτεμβρίου