Χάρης ο μετριοπαθής

Έσπευσε μέσω των ερτζιανών ο υπουργός Οικονομικών να ξεκαθαρίσει πως δεν πετάει στα σύννεφα αλλά αντίθετα παραμένει προσγειωμένος. Μετά τις θετικές εντυπώσεις που άφησε να περάσουν προς τα έξω μετά από συναντήσεις με την ηγεσία του Συνεργατισμού και της Τράπεζας Κύπρου, ο Χάρης Γεωργιάδης έστειλε το μήνυμα πως ακόμα ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος αλλά έχει γίνει σημαντική πρόοδος.

Επικαλέστηκε μάλιστα τους αυστηρούς κριτές μας, τους διεθνείς δανειστές, οι οποίοι μάλλον ικανοποιημένοι είναι με την πορεία που ακολουθεί το τραπεζικό σύστημα.

Όσον για τον δικό μας τίτλο «Μεσ’ την καλή χαρά Χάρης-Χασάπης», αρκούμαστε να πούμε πως μερικές φορές ο σκοπός αγιάζει τα (Μ)μέσα. Με απλά λόγια, είναι καλύτερα να σταλεί ένα θετικό μήνυμα με «παραπλανητικό» τρόπο, παρά να μην σταλεί καθόλου.

ΑνΑν
 

Δειτε Επισης

Η έξυπνη και γεμάτη νόημα ανάρτηση της Ελληνικής για την Γιορτή της Μητέρας-«Αν η μαμά ήταν κάρτα…»
Μαξιμαλιστικές προσεγγίσεις από συντεχνίες και προς θερμό καλοκαίρι στα εργασιακά με καυτή πατάτα την ΑΤΑ
Τρικούβερτος καβγάς Κουμή-Καρούσου στα social media…Η κόντρα και η αφορμή για να διασταυρώσουν τα ξίφη τους
Παζαράκι PwC Foundation με πολλαπλασιαστικό όφελος
Η καθηλωτική εμπειρία του Μιχάλη Αντωνίου που δεν περιγράφεται με λόγια (pics)
«Ο επαγγελματικός καθαρισμός στα καλύτερά του» και τα εύσημα από Χριστόδουλο Αγκαστινιώτη
Σε δείπνο με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στελεχών της διοίκησης της Eurobank ο Νίκος Χριστοδουλίδης
Ελληνική-Eurobank: Ποιο θα είναι το… σπίτι της ενοποιημένης τράπεζας;
Η… συγχώνευση ξεκίνησε από τους εθελοντές
Το κρίσιμο ερώτημα... Θα σταθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων για τον φορολογικό μετασχηματισμό;