Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Supernova Consulting: Γιορτάζει τα δεκάχρονα

Τα 10 χρόνια λειτουργίας της γιορτάζει φέτος η Supernova Consulting προσφέροντας ολοκληρωμένες επιχειρηματικές λύσεις πληροφορικής στην τοπική και διεθνή αγορά.

Ως ο πρώτος διαπιστευμένος χρυσός συνεργάτης της SAP στην Κύπρο και την Ελλάδα, διαθέτει ολοκληρωμένες και τεχνολογικά αναπτυγμένες λύσεις επιχειρησιακών λογισμικών για μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με σημαντική παρουσία σε τομείς όπως το εμπόριο και διανομή, η εμπορική ναυτιλία, οι χρηματοπιστωτικές και επαγγελματικές υπηρεσίες,  οι λιανικές πωλήσεις, τα φαρμακευτικά κ.ά. Η Supernova Consulting έχει επιτύχει περισσότερες από 150 υλοποιήσεις συστημάτων ERP, CRM, Business Intelligence, Enterprise Performance Management, Mobility και Systems Integrations (SI) σε περισσότερες από 20 χώρες.

«Γιορτάζουμε 10 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης, εξέλιξης και σταθερότητας. Έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα το όραμα και τους στόχους της εταιρείας και αυτό οφείλεται κυρίως στο αφοσιωμένο, επαγγελματικό και έμπειρο προσωπικό της Supernova Consulting και στο αξιόλογο πελατολόγιό μας κτίζοντας μακροχρόνιες επαγγελματικές σχέσεις», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Κυριάκος Στυλιανίδης και πρόσθεσε: «Αντιμετωπίζουμε ίσως τις μεγαλύτερες προκλήσεις στη σύγχρονη ιστορία της οικονομίας μας και αντιλαμβανόμαστε τη σημασία και την αξία των καινοτόμων επιχειρησιακών λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής, που μπορεί να έχουν στη στρατηγική και επιβίωση των επιχειρήσεων. Γι’ αυτό και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην έρευνα και ανάπτυξη (R&D) αλλά και στην εξωστρέφεια για την περαιτέρω αξιοποίηση της τεχνογνωσίας και των εμπειριών μας».
 

Δειτε Επισης

Το κληρονομικό δίκαιο στην Κύπρο... Η διαθήκη, τα καταπιστεύματα και η σειρά των κληρονόμων
Cyprus Public Transport: Όλες οι σχολικές διαδρομές κανονικά από τη Δευτέρα
ΕΜΕΛ: Κανονικά από Δευτέρα τα μαθητικά δρομολόγια
St Intertrust: Στήριγμα των επιχειρήσεων στην πορεία προς ανάπτυξή τους
Η Lidl Κύπρου στηρίζει την Κύπρο του μέλλοντος
Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μνημόνιο συνεργασίας με Υπουργείο Άμυνας
Επιχειρηματική αποστολή και φόρουμ ΚΕΒΕ στην Αυστρία
Στο Ντουμπάι η Μαρίνα Χατζημανώλη-Συμμετέχει σε συνέδριο για θέματα ναυτιλίας
Το City of Dreams Mediterranean υποδέχθηκε την εορταστική περίοδο σε μια μαγευτική εκδήλωση
Lidl, Murex, Exness: Πολύτιμες εισηγήσεις και συμβουλές σε όσους αναζητούν εργασία(vid)