Nestle: Σεμινάριο για την σημαντικότητα του πρωινού
08:44 - 06 Σεπτεμβρίου 2013
Η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ, αντιπρόσωπος των προϊόντων Nestlé στην Κύπρο, διοργάνωσε ένα σεμινάριο για την διατροφική σημαντικότητα του πρωινού. Έρευνες έχουν δείξει ότι το καλό πρωινό συμβάλλει και στην καλύτερη απόδοση των μαθητών, καθώς αυξάνει τη συγκέντρωση τους στα μαθήματα και ενδυναμώνει τη μνήμη τους.
Για περισσότερα από 25 χρόνια, τα Δημητριακά Nestlé έχουν δεσμευτεί να προσφέρουν νόστιμο και υγιεινό πρωινό. Ένα μπολ με δημητριακά ολικής αλέσεως της Nestlé για πρωινό είναι μία συνήθεια που προσφέρει θρεπτικά συστατικά. Τα δημητριακά είναι πλούσια σε τουλάχιστον 7 βιταμίνες, ασβέστιο και σίδηρο και διατηρώντας όλα τα οφέλη της ολικής άλεσης.
Από τις αρχές του 2013, όλα τα παιδικά και εφηβικά δημητριακά ανανεώνουν τις συνταγές τους και βελτιώνουν τη διατροφική τους αξία. Με τις νέες συνταγές, τα παιδικά δημητριακά Nestlé:
● Αποτελούν πηγή ασβεστίου, καθώς προσφέρουν τουλάχιστον το 15% της Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης ασβεστίου, χωρίς γάλα. Τα δημητριακά Nestlé ήταν πάντα εμπλουτισμένα με ασβέστιο, όμως με τις νέες συνταγές μία μερίδα 30γρ δημητριακών με γάλα προσφέρει τουλάχιστον το 1/3 της Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης ασβεστίου.
● Είναι εμπλουτισμένα για πρώτη φορά και με βιταμίνη D. Το ασβέστιο και η βιταμίνη D συμβάλλουν στην κανονική ανάπτυξη των οστών των παιδιών.
● Έχουν λιγότερα από 9γρ σάκχαρα ανά μερίδα 30γρ.
● Έχουν περιεκτικότητα σε ολική άλεση περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο συστατικό.
● Πλέον έχουν λιγότερο από 135mg νάτριο ανά μερίδα.