Χορηγία Κατηγορίας Εμπόριο

Οινοποιείο Κυπερούντας: EPOS η νέα του δημιουργία

Το Οινοποιείο Κυπερούντας, μέλος του ομίλου εταιρειών Φώτος Φωτιάδης,  παρουσίασε τη νέα του δημιουργία στον τομέα των κρασιών. Η νέα σειρά κρασιών, περιορισμένου αριθμού φιαλών, με την ονομασία “EPOS” (“ΕΠΟΣ”) ήρθε να προστεθεί στην υπάρχουσα γκάμα κρασιών του Οινοποιείου.

Για την παράγωγή τους χρησιμοποιούνται σταφύλια από τους ιδιόκτητους αμπελώνες του οινοποιείου, που μεγαλώνουν κάτω από συνθήκες συνεχούς επιστημονικής εποπτείας. Η «φιλοσοφία» πίσω από την δημιουργία αυτής της νέας σειράς είναι η παραγωγή κρασιών τα οποία θα εκφράζουν το οινοπέδιο μέσα στο οποίο έχουν ωριμάσει τα σταφύλια αυτά. Τόσο οι αμπελουργικές τεχνικές καλλιέργειας όσο και οι οινολογικές πρακτικές έχουν σαν γνώμονα την έκφραση ενός μοναδικού χαρακτήρα σε αυτά τα κρασιά. Οι τεχνικές της «αμπελουργίας ακριβείας» και της συνεχούς εποπτείας σε όλα τα στάδια της οινοποίησης ήταν οι καθοριστικοί παράγοντες που συνετέλεσαν για την δημιουργία αυτής της ποιότητας κρασιών.

«Τα κρασιά της σειράς EPOS έχουν έντονα γευστολογικά και αρωματικά χαρακτηριστικά σαν αποτέλεσμα των πιο “πλούσιων” φρούτων που οινοποιούνται. Παράλληλα, η οινοποίηση τους γίνεται με ακόμα περισσότερη προσοχή αφού οι ποσότητες είναι πολύ περιορισμένες», σχολίασε ο οινοποιός Μηνάς Μηνά.
Τα 2 νέα κρασιά της σειράς EPOS, το EPOS ερυθρό από τις ποικιλίες Syrah & Cabernet Sauvignon και το EPOS λευκό από την ποικιλία Chardonnay, διανέμονται από την εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ σε επιλεγμένα σημεία πώλησης οινοπνευματωδών ποτών.
 

Δειτε Επισης

Αφαιρείται το βάρος συσκευασίας κατά την πώληση προϊοντων-Τι προνοεί το υπουργικό διάταγμα
Τόλμησε, καινοτόμησε και δίδαξε τις e-αγορές το Skroutz -Πώς καταφέρνει να διατηρεί την πρωτιά
Στην Κύπρο ο Φάνης Λαμπρόπουλος για την Mangas-Η νέα digital εκστρατεία της εταιρείας από την Orb
Άλλες ισορροπίες στο λιανικό εμπόριο με πιθανό deal Σκλαβενίτη-Παπαντωνίου
Mallouppas & Papacostas: Στις οικογένειες Μαλλούππα και Παπακώστα σχεδόν το 100% της εταιρείας
Η ΑΛΑΜΠΡΑ κρατά τις παραδόσεις και μοιράζει δώρα... Φέρνει τον «Γαλατά των Χριστουγέννων»
«Να ενισχύσουμε τις ήδη θετικές εμπορικές σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Ιταλίας»
CTC: Αύξηση τζίρου, αλλά και ζημιών
Επίσκεψη Προέδρου Χριστοδουλίδη στην Mitsides Point Σερβίας
Μειώθηκαν οι πωλήσεις πετρελαιοειδών τον Οκτώβριο