Οι λόγοι παραίτησης του Κιττή από τη Cyta

Ανακοίνωση με την οποία αναλύει το χρονικό των επαφών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εξέδωσε ο πρόεδρος της Cyta Στάθης Κιττής αναφέροντας: "Μετά από δικό μου αίτημα, που διαβιβάστηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Αναστασιάδης με κάλεσε σε συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013".

Παράλληλα, ο κ. Κιττής αναφέρει: "Κατά τη συνάντηση αυτή, ενημέρωσα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την κατάσταση που επικρατεί στον Οργανισμό και εξέφρασα την πρόθεσή μου, σε σύντομο χρονικό διάστημα και όταν διευθετηθούν διάφορες εκκρεμότητες, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή πορεία του Οργανισμού και να αποφευχθούν οποιαδήποτε προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του, να διευκολύνω την Κυβέρνηση στην υλοποίηση των δικών της σχεδιασμών, με την υποβολή της παραίτησής μου".

"Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού με διαβεβαίωσε για το μεγάλο ενδιαφέρον του για τη Cyta και την ανάγκη διαφύλαξης των συμφερόντων του Οργανισμού, απεδέχθη το αίτημά μου για ετοιμασία έκθεσης πεπραγμένων, μέσα στις επόμενες λίγες εβδομάδες, η οποία να παραδοθεί στον ίδιο, περί το τέλος του τρέχοντος μηνός, μαζί με την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Cyta" αναφέρει μεταξύ άλλων ο Στάθης Κιττής.

Καταληκτικά τόνισε: "Υπήρξε κοινή η θέση ότι, η διευθέτηση αυτή, με κανένα τρόπο δεν επηρεάζει τις έρευνες που διεξάγονται σε σχέση με τις δραστηριότητες του Ταμείου Συντάξεων των Υπαλλήλων της Cyta, οι οποίες θα πρέπει να συνεχισθούν και να ολοκληρωθούν".

Δειτε Επισης

Epic: Αναδείχθηκε ως το γρηγορότερο δίκτυο σταθερού internet στην Κύπρο
Παγκόσμιο βραβείο για την Cablenet μαζί με την Plume στα Global Telecom Awards
Β. Πολυκάρπου: Ενισχύεται η θέση της Κύπρου για προσέλκυση επαγγελματιών υψηλής ειδίκευσης
Σε άλλη διάσταση το EXPO της AWS στο Λας Βέγκας-Αποκλειστικές εικόνες (pics)
Οι εντυπωσιακές καινοτομίες της Huawei παρουσιάστηκαν στην έκθεση Paris Expo Porte de Versailles
Χριστουγεννιάτικη ζώνη στο MOVIES BEST HD
Το InBusinessNews στο Re:Invent της AWS-Συμμαχίες τιτάνων με επίκεντρο το Al
Ώθηση στη δυναμική του τομέα της τεχνολογίας με το νέο πλαίσιο για πολιτογραφήσεις
Οι τεχνολογικές προβλέψεις της Kyndryl για το 2024: Ολοκλήρωση, αποτελεσματικότητα και αυτοματοποίηση
Επίσημη έναρξη του Women In Tech® Cyprus από TechIsland και Adsterra